Importere, eksportere og kopiere arbeidsflyter

Du kan importere og eksportere arbeidsflyter, legge dem til i andre butikker, dele dem med andre forhandlere og opprette sikkerhetskopier.

Fordi arbeidsflyter bare kan redigeres og lagres inne i Flow, kan du stole på at de ikke vil inneholde noen instruksjoner eller kode som ikke støttes. Når du importerer en arbeidsflyt legges den til i Flow, men den aktiveres ikke i butikken din. Før du aktiverer en arbedsflyt må du gjennomgå den og tilpasse den slik at den passer til dine behov:

• Sørg for at du endrer eventuelle e-post- eller direktemeldingsadresser slik at meldingene dine sendes til de riktige personene.
  • Gå gjennom meldingsteksten for å sørge for at den passer med stil og tone i bedriften din.
  • Hvis en arbeidsflyt bruker en meldingstjeneste og du ikke gjør det, kan du erstatte handlingen med en som sender en e-postmelding.

Importer arbeidsflyter

Slik importerer du arbeidsflyt:

1. Fra Arbeidsflyter-siden i Flow klikker du på Importer arbeidsflyt.
  2. Klikk på Legg til .flow-fil-knappen for å legge til en fil, eller dra en .flow-fil fra skrivebordet til Importer arbeidsflyt-boksen.
  3. Klikk på Last opp.
  4. Se gjennom detaljene for arbeidsflyten og klikk på Importer.
  5. Klikk på arbeidsflyten for å åpne Arbeidsflytdetaljer-siden, og klikk på Rediger arbeidsflyt. Sjekk at arbeidsflyten ikke mangler noen detaljer, som en betingelse eller en handling.
  6. Når du er fornøyd med endringene kan du aktivere arbeidsflyten.

Rediger arbeidsflyter

Du kan redigere arbeidsflytene dine kun ved hjelp av Flow. Du kan åpne en arbeidsflyt-fil i et redigeringsprogram for å vise innholdet, men du kan ikke gjøre endringer i filen. Filer som har blitt redigert utenfor Flow kan ikke importeres til noen butikker (inkludert den butikken du først eksporterte den fra). Denne begrensningen gjør at arbeidsflyten du importerer, bare består av innhold som støttes av Flow.

Eksporter arbeidsflyter

Før du eksporterer en arbeidsflyt som du har tenkt å dele med en annen forhandler, må du fjerne eventuell identifiserende eller sensitiv informasjon som e-postadresse eller annen kontaktinformasjon. Lagrede arbeidsflyter, inkludert de som ikke kan aktiveres fordi de mangler noen opplysninger, kan eksporteres. Etter du har importert en arbeidsflyt, må du gå gjennom den og angi eventuelle manglende opplysninger.

Slik eksporterer du en arbeidsflyt-fil:

1. Åpne arbeidsflyten i arbeidsflyt-redigeringsprogrammet.
  2. Klikk på Flere handlinger > Eksporter arbeidsflyt og følg instruksjonene.

Kopier arbeidsflyter i Shopify-administrator for organisasjonen

Hvis du har tilgang til Flow på organisasjonsnivå, kan du kopiere arbeidsflyter fra en butikk til en annen i organisasjonen.

Etter at du har kopiert en arbeidsflyt, vil hver butikk du kopierte den til ha en separat kopi av arbeidsflyten. Flere arbeidsflyter kan ikke redigeres samtidig, så hvis du må gjøre endringer i arbeidsflytene dine etter at du har opprettet dem, kan du redigere dem individuelt for hver butikk.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator for organisasjoner klikker du på Flow.
  2. Velg arbeidsflyten du vil kopiere.
  3. Klikk på Kopier.
  4. Velg om du vil kopiere arbeidsflyten til samme butikk eller til en annen butikk i organisasjonen din.
  5. Velg butikkene der du vil legge til en kopi av arbeidsflyten. Du kan velge så mange butikker du vil.
  6. Klikk Kopier arbeidsflyt.

Relaterte koblinger