Legg til metafelt for samling

Handlingen Legg til samlingsmetafelt legger til et metafelt til samlingen som utløser arbeidsflyten, eller oppdaterer et eksisterende metafelt for samlingen.

Felt

Handlingen Legg til metafelt for samling inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Legg til samlingsmetafelt.
Felt Beskrivelse
Metafeltets navnefelt Påkrevd. Metafeltets navnefelt er en beholder for en gruppe metafelter. Ved å gruppere metafelter i et navnefelt forhindrer du at metafeltene kommer i konflikt med hverandre.
Nøkkel Påkrevd. En nøkkel er en identifikator for metafeltverdien.
Verdi Påkrevd. Verdien er informasjonen som skal lagres i metafeltet. Verdien lagres alltid som en streng, uavhengig av metafeltets type.
Type Datatype for metafeltets verdi..

Utløsere

Handlingen Legg til metafelt for samling har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Samlings-ID, identifiserer samlingen metafeltet skal legges til. Samlings-ID-en er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Legg til metafelt for samling kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som legger til et samlingsmetafelt når det opprettes en samling

I dette arbeidsflyteksempelet legges det til et samlingsmetafelt for alle nyopprettede samlinger.

API-detaljer

Gå gjennom inndataobjektet MetafieldInput for å finne ut mer.