Legg til bestillingstagger

Handlingen Legg til bestillingstagger legger til en tagg i bestillingen som utløser arbeidsflyten.

Felt

Handlingen Legg til bestillingstagger inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Legg til bestillingstagger.
Felt Beskrivelse
Tagger Taggene som skal legges til i en bestilling. Tagger skiller mellom store og små bokstaver. For å legge til flere tagger gjør du en av følgende:
  • Angi hver tagg hver for seg ved å skrive inn taggen, og deretter trykke på Enter-tasten.
  • Angi flere tagger samtidig ved å skille dem med komma. Mellomrom mellom kommaene blir fjernet.

Hvis du for eksempel angir tagg1,tagg2,tagg3 og deretter trykker på Enter-tasten, vises tagg1,tagg2,tagg3 i handlingen. Når handlingen utføres, legges det til tre separate tagger: tagg1, tagg2 og tagg3.

I tillegg til å legge til separate tagger ved å trykke på enter-tasten for hver av dem, er det viktig å merke seg at taggene også skilles med komma. Dermed, hvis du taster inn tagg1,tagg2 vil det vises i brukergrensesnittet som tagg1,tagg2 i én enkelt blokk, men vil legge til to tagger (tagg1 og tagg2). Dette har fordeler ved at liquid kan skape en kommaseparert liste med tagger og legge til alle (selv om denne funksjonaliteten faktisk ikke fungerer i FlowV2 akkurat nå).

Utløsere

Handlingen Legg til bestillingstagger har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Bestillings-ID, identifiserer bestillingen taggene skal legges til. Bestillings-ID er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Legg til bestillingstagger kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som legger til en tagg når en bestilling opprettes

I dette arbeidsflyteksempelet legges taggen new til alle nyopprettede bestillinger.

API-detaljer

Gå gjennom tagsAdd-mutasjonen for å finne ut mer.