Arkiver bestillinger

Handlingen Arkiver bestilling arkiverer bestillingen som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Utløsere

Handlingen Arkiver bestilling har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Bestillings-ID, identifiserer bestillingen som skal arkiveres. Bestillings-ID er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Arkiver bestilling kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Et eksempel på en arbeidsflyt som arkiverer en bestilling når den er sluttført

I dette arbeidsflyteksempelet arkiveres en bestilling etter at den er sluttført.

API-detaljer

For å finne ut mer, kan du se Lukk en bestilling.