Slett omdirigerings-URL-adresser

Handlingen Slett omdirigeringsadresser sletter omdirigerings-URL-adresser som overfører trafikk fra en nettside til en annen.

På denne siden

Felt

Handlingen Slett omdirigerings-URL-adresse inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Slett omdirigerings-URL-adresse.
Felt Beskrivelse
Bane Obligatorisk. URL-adressen som kundene omdirigeres bort fra.
Mål Påkrevd. URL-adressen kundene omdirigeres til. URL-adressen som brukes i dette feltet kan være en eksisterende URL-adresse i butikken eller en ekstern destinasjon.

Utløsere

Handlingen Slett omdirigerings-URL-adresser kan brukes i alle arbeidsflyter.

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som sletter en omdirigering som sender besøkende fra en slettet samling til en annen samling

I dette arbeidsflyteksempelet slettes en URL-omdirigering når en samling opprettes.

API-detaljer

For å finne ut mer, kan du se gjennom mutasjonen urlRedirectDelete.