Fjern tagger for bestillingsutkast

Handlingen Fjern tagger fra bestillingsutkast fjerner tagger fra bestillingsutkastet som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Felt

Handlingen Fjern tagger for bestillingsutkast inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Fjern tagger for bestillingsutkast.
Felt Beskrivelse
Tagger Taggene som skal fjernes fra et bestillingsutkast. Tagger skiller mellom store og små bokstaver. Gjør følgende for å fjerne flere tagger:
  • Angi hver tagg hver for seg ved å skrive inn taggen, og deretter trykke på Enter-tasten.
  • Skrive inn flere tagger og skille dem med komma. Mellomrom mellom kommaene blir fjernet.

Hvis du for eksempel angir tagg1,tagg2,tagg3 og deretter trykker på Enter-tasten, vises tagg1,tagg2,tagg3 i handlingen. Når handlingen utføres, fjernes tre separate tagger: tagg1, tagg2 og tagg3.

Utløsere

Handlingen Fjern tagger fra bestillingsutkast har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Bestillingsutkast-ID, identifiserer bestillingsutkastet som skal ha tagger fjernet. Bestillingsutkast-ID-en er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Fjern tagger fra bestillingsutkast kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som fjerner en tagg når et bestillingsutkast opprettes

I dette arbeidsflyteksempelet fjernes active-taggen fra alle nyopprettede bestillingsutkast.

API-detaljer

Gå gjennom mutasjonen tagsRemove for å finne ut mer.