Fjern metafelt for bestilling

Handlingen Fjern metafelt for bestilling fjerner metafelter fra bestillingen som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Felter

Handlingen Fjern metafelt for bestilling inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Fjern metafelt for bestilling.
Felt Beskrivelse
Metafeltets navnefelt Påkrevd. Et metafelt-navnefelt er en beholder for en gruppe med metafelter. Ved å gruppere metafelter i et navnefelt forhindrer du at metafeltene kommer i konflikt med andre metafelter.
Nøkkel Påkrevd. En nøkkel er en identifikator for metafeltverdien.

Utløsere

Handlingen Fjern metafelt for bestilling har et skjult felt som legges til av utløseren. Dette feltet, Bestillings-ID, identifiserer bestillingen som skal ha fjernet metafelter. Bestillings-ID er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Fjern metafelt for bestilling kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel:

Eksempel på en arbeidsflyt som fjerner et bestillingsmetafelt når en bestilling kanselleres

I dette arbeidsflyteksempelet fjernes et bestillingsmetafelt fra alle kansellerte bestillinger.

API-detaljer

Gå gjennom inndataobjektet MetafieldInput for å finne ut mer.