Abonnementskontrakt opprettet

Utløseren Abonnementskontrakt opprettet starter en arbeidsflyt når en bruker i organisasjonen eller en tredjepartsapp oppretter en abonnementskontrakt.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Abonnementskontrakt opprettet.

Eksempel:

Eksempel på en arbeidsflyt som legger til en tagg for en kunde når det opprettes en abonnementskontrakt

I dette arbeidsflyteksempelet legges det til en tagg for en kunde når det opprettes en abonnementskontrakt.

Teste utløseren Abonnementskontrakt opprettet

Opprett et abonnement gjennom butikkfronten for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Utløseren Abonnementskontrakt opprettet gjør det mulig å utføre handlinger med SubsriptionContract Graphql API-objektet.