Koble Avalara-kontoen din til AvaTax-appen

For å bruke Avalara AvaTax må du installere Avalara AvaTax-appen i Shopify-administratoren og deretter enten koble den til en eksisterende AvaTax produksjons- eller sandkassekonto eller opprette en ny Avalara-produksjonskonto.

Når du har koblet til kontoene dine, må du sette opp avgiftskodene.

Installer og koble til Avalara AvaTax

Hvis du har en AvaTax-konto (også kalt en utviklingskonto eller en testkonto), kan du bruke den til å koble til AvaTax-appen. Du kan sette opp AvaTax-appen din for å bruke både AvaTax-produksjons og sandkassekontoer, men du kan kun koble til én konto om gangen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Avgifter.

2. I Skattetjenester-seksjonen klikker du på Installer app.

1. Klikk på Installer app.

2. Velg alternativet som samsvarer med situasjonen din:

Trinn for å koble til en Avalara-konto
Alternativ Handling
Koble til den eksisterende Avalara AvaTax-kontoen din eller en eksisterende sandkassekonto.
  1. For å koble til Avalara AvaTax-kontoen din, klikker du på Koble til en eksisterende konto.
  2. Angi Avalara-legitimasjonen din. Kontonummeret ditt er oppført øverst i høyre hjørne av Avalara AvaTax-administratorkonsollen.
  3. Klikk på Lagre.
Opprett en Avalara-konto og koble den til.

Hvis du ikke har en AvaTax-konto, men du vil ha en, kan du kontakte AvaTax' kundekontoadministrator.

1. Klikk på Opprett konto.
  2. Bekreft at informasjonen i skjemaet er riktig. Shopify oppretter en standard bedriftskode for butikken din. Hvis du vil endre den, skriver du inn den nye koden i tekstfeltet.
  3. I Sikkerhet-seksjonen oppretter du et nytt passord for den nye Avalara AvaTax-kontoen din.
  4. Klikk på Opprett konto.

Nå som du har koblet til kontoen din, må du sette opp avgiftskodene dine.

Deaktiver Avalara AvaTax

Hvis du ikke vil bruke Avalara AvaTax i Shopify-butikken din, må du deaktivere tjenesten.

Når du deaktiverer AvaTax, stopper Shopify-butikken å bruke AvaTax til å beregne avgiftene dine og begynner å bruke Shopifys innebygde avgiftsmotor. Dette trinnet kansellerer ikke AvaTax-kontoen din. Hvis du vil kansellere denne kontoen, må du kontakte AvaTax' kundekontoadministrator.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Avgifter.

2. I Skattetjenester-seksjonen klikker du på Deaktiver.

Når du har klikket på deaktiver, beregnes avgiftene ved hjelp av Shopifys innebygde avgiftsmotor.

Deaktivering av Avalara AvaTax i Shopify-administratoren fjerner den ikke fra Shopify Plus-kontoen din. Hvis du vil fjerne tjenesten fra kontoen din, må du kontakte Shopify Plus' brukerstøtte.

Aktiver Avalara AvaTax på nytt

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Avgifter.
  2. Klikk på Aktiver på nytt og gjennomgå innstillingene dine.

Les mer