Legge til gratis arkivbilder i temaet ditt

Burst er en arkivbildeplattform som leveres av Shopify og tilbyr gratis bilder med høy oppløsning. Fra redigeringsprogrammet for temaer kan du utforske tusenvis av bilder fra Burst og legge dem til i nettbutikken din. Du kan velge fra et titalls kategorier for å finne bilder som passer for forretningen din. Legg til bilder av høy kvalitet på forskjellige deler av nettbutikken din, for eksempel lysbildefremvisning på startsiden, i bloggen din eller på produktsidene dine.

Bildene i Burst er tilgjengelige med royaltyfri lisens. Det betyr at du kan bruke og redigere bildene akkurat sånn du vil. Navngivelse oppmuntres, men kreves ikke.

Legg til arkivbilder i temaet ditt

1. Gå til temaredigeringsprogrammet.

2. Fra verktøylinjen for redigeringsprogrammet for temaer klikker du på delen du vil legge til et bilde i. Velg en del som inkluderer en bildevelger:

3. Klikk på Utforsk gratis bilder.

4. Bla gjennom bilder ved å bruke søkefeltet eller klikke på en bildekategori.

5. Klikk på et bilde for å se en forhåndsvisning av det i temaet ditt. Klikk på Velg når du har funnet bildet du vil bruke.

6. Bruk de tilgjengelige alternativene i menyen i sidefeltet til å gjøre eventuelle endringer i bilder eller animasjoner.

7. Klikk på Lagre.