Endre katalogsiden din

Alle Shopify-butikker har en side på nettadressen your-store.com/collections/all som lister opp alle de synlige produktene i butikken. Dette er butikkens katalogside. Som standard vises produkter på katalogsiden i alfabetisk rekkefølge. Du kan opprette en samling for å kontrollere rekkefølgen produktene dine vises i på denne siden.

Opprett en samling

Opprett en samling for å kontrollere katalogsiden din

Du kan opprette en samling med referansen all som du kan bruke for å kontrollere rekkefølgen som produktene vises i på katalogsiden din.

Slik oppretter du samlingen:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Samlinger.

2. Klikk på Opprett samling.

3. Opprett samlingen:

1. Gi samlingen din tittelen All.
    2. I Samlingstype-seksjonen klikker du på Automatisert.
    3. Angi produktbetingelsen Produktprisen er større enn 0 USD.

Samling-typeseksjonen på Opprett samlingsside i Shopify-administrator
    4. Valgfritt: For å skjule produkter som er utsolgt, kan du også legge til betingelsen Lagerbeholdningen er større enn 0.

4. Klikk på Lagre.

5. Nå som du har opprettet All-samlingen din, kan du sortere produktene i den. Bla til Produkter-seksjonen og velg et alternativ fra Sorter-rullegardinmenyen:

Velg et alternativ fra Sorter-rullegardinmenyen

Hvis du velger Manuelt, kan du omorganisere produktene dine ved å bruke dra og slipp-håndtakene:

Omorganiser produkter ved hjelp av dra og slipp

6. Hvis du vil endre tittelen på All-samlingen, kan du redigere den nå som samlingen har blitt opprettet. Det er imidlertid viktig at referansen til samlingen fortsatt er angitt som all. Du kan bekrefte dette ved å bla til delen Forhåndsvisning av søkemotoroppføringer og klikke på Rediger nettstedets SEO:

Forhåndsvisning av søkemotoroppføringer

I Nettadresse og referanse-tekstboksen, skal du se en nettadresse som slutter med /all:

Samlingsreferanse

Hvis nettadressen slutter med noe annet, må du endre den til /all og klikke på Lagre.

Endringene du gjør i rekkefølgen på produktene dine i denne samlingen vil gjenspeiles på katalogsiden i nettbutikken.