Temadokumentasjon

Du kan bruke temaets dokumentasjon til å se hvilke deler og innstillinger som er inkludert i temaet, og for veiledning om hvordan du bruker temaets funksjoner. Du finner dokumentasjon for alle temaene i Shopify Theme Store.

Gratis temaer fra Shopify

Besøk Temaer av Shopify og klikk på navnet til temaet ditt for å finne dokumentasjonen for et gratistema fra Shopify.

Betalte temaer

Du kan få tilgang til dokumentasjonen for et betalt tema gjennom redigeringsprogrammet for temaer.