Temadokumentasjon

Du kan bruke temaets dokumentasjon til å se hvilke deler og innstillinger som er inkludert i temaet, og for veiledning om hvordan du bruker temaets funksjoner. Du finner dokumentasjon for alle temaene i Shopify Theme Store.

Gratis temaer fra Shopify

For å se dokumentasjonen for et gratis tema fra Shopify går du til Gratis temaer fra Shopify og klikker på navnet til temaet.

Betalte temaer

Du finner dokumentasjon for et betalt tema i Shopify Theme Store.

Trinn:

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Les dokumentasjon nederst i verktøylinjen:

Nederst i verktøylinjen for redigeringsprogrammet for temaer, som viser informasjon om temaet. To koblinger er fremhevet: «Les dokumentasjon» og «Brukerstøtte».