Aktiver bestillingsmerknader på handlekurvsiden din

Du kan bruke bestillingsmerknader til å innhente spesielle instruksjoner fra kunder om hvordan du klargjør og leverer en bestilling. Hvis du bruker et gratis Shopify-tema, kan du aktivere en tekstboks for bestillingsmerknader på handlekurvsiden.

Bestillingsmerknader

Aktiver bestillingsmerknader

Slik aktiverer du bestillingsmerknader:

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.

2. Du finner handlekurvinnstillingene for temaet ditt i enten Temainnstillinger-fanen eller i Seksjoner-fanen. Først klikker du Temainnstillinger og ser for å se om handlekurvinnstillingene for temaet er tilgjengelig der:

Handlekurvinnstillinger

Hvis temaet ditt ikke har en handlekurv-del i Temainnstillinger, klikker du Seksjoner. For å få tilgang til handlekurvinnstillingene, går du til handlekurvsiden ved å klikke på handlekurvikonet i toppteksten. Når du er på handle kurvsiden i temaforhåndsvisningen, vil du se fanen handlekurvinnstillinger i temaredigeringsprogrammet:

Handlekurvinnstillinger 2

3. I handlekurvinnstillingene for temaet merker du av for Aktiver bestillingsmerknader.

Handlekurvmerknader

4. Klikk på Lagre.

Rediger etiketten for bestillingsmerknader

Du kan redigere etiketten som vises over eller ved siden av bestillingsmerknader-boksen. Som standard sier etiketten «Spesielle instruksjoner til selger»:

Etikett for bestillingsmerknad

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Handlinger > Redigere språk.

2. I Filtrer oversettelser-boksen skriver du inn Special instructions for å vise oversettelsen av bestillingsmerknader:

Oversettelse av bestillingsmerknader

3. Angi en ny etikett for bestillingsmerknaden.