Legge til et favorittikon i butikken

Et favorittikon er et lite, firkantet bilde eller logo som vises ved siden av nettadresser. Du finner favorittikoner på nettleserfanene i tillegg til nettlesersider som inneholder nettadresser, som for eksempel bokmerkesiden. Du kan legge til et favorittikon i nettbutikken for å bidra til å styrke merkevaren og gi nettstedet et bedre utseende.

Lage et favorittikon

Du kan bruke et gratis nettsted som genererer favorittikoner til å lage et egendefinert favorittikon, eller du kan lage ditt eget. For å finne en favorittikongenerator må du søke etter free favicon generator på nettet.

Den ideelle størrelsen på favorittikoner er enten 16×16 piksler eller 32×32 piksler. Hvis favorittikonfilen er for stor, blir den redusert til 32×32 piksler når du laster den opp til Shopify.

Legge til et favorittikon i nettbutikken

Gjør følgende for å legge til et favorittikon i nettbutikken:

1. Klikk Tilpass.

2. I temaredigeringsprogrammets verktøylinje klikker du på Temainnstillinger-fanen.

3. Klikk Favorittikon.

4. I området Favorittikonbilde klikker du Velg bilde.

5. For å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren, må du klikke på Bibliotek-fanen. For å velge et bilde fra datamaskinen klikker du på Bibliotek-fanen og deretter på +-knappen.