Feilsøking

Hvis du opplever problemer med temaredigeringsprogrammet, må du se om problemet er omtalt nedenfor.

Vanlige feil

Problem: Kunne ikke laste inn siden

Det primære domenet er ikke konfigurert skikkelig

Siden omdirigerer til en nettadresse som ikke er støttet

Hvis butikkfronten inneholder kode som omdirigerer brukere til URL-adresser som ikke er koblet til butikken din, må du bekrefte at omdirigeringen har blitt deaktivert når du besøker temaredigeringsprogrammet.

For eksempel kan denne typen omdirigering legges til i en butikkfront for å dirigere kjøpere til ulike Shopify-butikker, avhengig av hvor de befinner seg. Denne typen omdirigeringskode kan eksistere enten i temaet ditt eller i en app du har installert.

For å sikre at omdirigeringen ikke påvirker redigeringsprogrammet, må du erstatte window.location.href = med window.parent.location.href = i temaets JavaScript-kode. Hvis dette ikke er mulig, kan du bruke en referanse til window.Shopify.designMode-variabelen i JavaScript for å deaktivere omdirigeringen når du besøker temaredigeringsprogrammet. Denne variabelen er satt til true når utstillingsvinduet er lastet inn i redigeringsprogrammet og false når det ikke er det.

Siden kunne ikke laste inn på grunn av en feil

Det kan være mange årsaker til at en side ikke kan lastes inn. Du kan for eksempel ha problemer med nettverkstilkoblingen, eller temaet kan inneholde ugyldig liquid-kode. Hvis du har bekreftet at ovennevnte to problemer ikke førte til denne feilen, kan du prøve å besøke butikkfronten gjennom preview theme fra rullegardinmenyen temahandlinger på sidelinjen av temaredigeringsprogrammet. Hvis siden ikke lastes inn, kan du kontakte Shopify brukerstøtte for å få hjelp med utstillingsvinduet.