Strukturen til et tema

Selv om hvert tema er forskjellig, har alle temaer noen fellesfunksjoner. Alle temaer lar deg bruke samme sidetyper, og alle sider inkluderer noen standardelementer. De følgende sideelementene og sidetypene utgjør strukturen til et tema.

Sideelementer

Alle sider i et tema inkluderer disse sideelementene:

Element Beskrivelse
Brødtekst Området mellom overskriften og bunnteksten på hver side i nettbutikken din. I motsetning til overskriften og bunnteksten, som er faste elementer som er like på alle sidene, er brødteksten på siden dynamisk og inneholder innhold som endres etter hvilken side du er på.
Bunntekst Innholdsbeholderen som vises nederst på hver side i butikken din. Bunnteksten kan inkludere menyer, ikoner for sosiale medier, kontaktinformasjon eller registrering for nyhetsbrev.
Overskrift Innholdsbeholderen som vises øverst på hver side av butikken din. Overskriften inneholder vanligvis butikkens navn, logoen din, navigasjon i hovedmenyen og kasseikon.
Navigasjon En meny eller serie med menyer som gir kundene en metode for å utforske eller bevege seg rundt på nettbutikken din. Navigasjon i hovedmenyen er inkludert i overskriften til et tema.

Sidetyper

Alle temaer inkluderer disse sidetypene:

Side Beskrivelse
Artikkel Artikkelsiden inkluderer innholdet til en enkelt bloggartikkel.
Blogg Bloggsiden inkluderer tittelen og beskrivelsen av bloggen din samt utdrag og koblinger til bloggartiklene dine.
Handlekurv Handlekurvsiden viser et sammendrag av alle produktene som en kunde har lagt til i butikken, en delsum og en totalpris for bestillingen, og en Gå til kassen-knapp som sender kundene til Shopifys sikre betalingssider. Når ingen produkter er lagt til, viser den tomme handlekurvsiden en Fortsett handelen-kobling som tar kunder tilbake til å se på produktene.
Samling Du kan organisere produktene dine i samlinger for å gjøre det enkelt for kunder å finne dem. Samlingsiden viser alle produktene du har inkludert i en gitt samling.
Samlingsliste Samlingsliste-siden viser alle samlingene i butikken din. Du finner denne siden på nettadressen «butikken-din.com/collections».
Kontakt Kontaktsiden inneholder et skjema kunder kan bruke til å kontakte deg.
Tilpasset En tilpasset side er hvilken som helst side du oppretter i Sider-delen av Shopify-administratoren.
Kunde Kundesider er bare tilgjengelige hvis du har aktivert kundekontoer i Innstillinger > Kasse-området av Shopify-administratoren. De inkluderer kundens registreringsside, kundens påloggingsside og kundens kontoside. Kundens kontoside inkluderer kundens leveringsadresse og informasjon om eksisterende bestillinger.
Startside Hjemmesiden er hovedsiden til nettbutikken din. Dette er standardsiden som åpnes når en kunde besøker nettstedet ditt.
Passord Passordsiden er en enkelt side du kan bruke midlertidig for å hindre kunder i å se nettbutikken din. Du kan vurdere å bruke en passordside før du åpner butikken eller når du er på ferie. På passordsiden kan du vise butikkens startdato, hvilke produkter du kommer til å selge, nylig mediedekning eller informasjon om et kommende salg. Passordsiden har også et e-postfelt som kunder kan bruke til å registrere seg, hvis de vil motta nyhetsbrev fra deg i fremtiden.
Produkt Produktsiden viser et produkt og variantene av det. Det inkluderer produktbilder, prisinformasjon, en produktbeskrivelse og en Legg i handlekurv-knapp.
Søk Søkesiden inkluderer et søkefelt og en liste over søkeresultater.