Tips for Brooklyn

Denne artikkelen gir en oversikt over nyttige tips og beste praksis som kan hjelpe deg med å konfigurere Brooklyn for nettbutikken din.

Legg til en rullegardinmeny

Du må opprette menyer i Navigasjon-siden din for å legge til rullegardinmenyer i hovedmenyen din. For å finne ut mer kan du lese Konfigurer rullegardinmenyer i nettbutikken din.

Hovedmenyen i en nettbutikk. Musepekeren holdes over «Katalog»-koblingen, som viser en rullegardinmeny som kobler til samlinger, for eksempel «Stue» og «Soverom».

Hovedmenyen blir en meny i sidefeltet

Hvis hovedmenyen din tar opp mye plass, konverteres menyen til en meny i sidefeltet som åpnes når du klikker på en knapp i overskriftdelen:

En meny i sidefeltet på venstre side av en nettbutikk. Koblinger i hovedmenyen, for eksempel «Hjem» og «Katalog» vises i menyen i sidefeltet.

Du kan forhindre at hovedmenyen din endres til sidefelttypen ved å gjøre følgende:

• Ikke legg til mer enn fire eller fem koblinger i hovedmenyen din.
  • Bruk en smalere skrifttype for koblingene i hovedmenyen. Du kan endre skrifttypen for aksenttekst fra typografiinnstillingene.
  • Opprett menyelementer med et begrenset antall tegn. Du kan for eksempel skrive «FAQ» i stedet for «Vanlige spørsmål» eller «Kontakt» i stedet for «Kontakt oss».

Bildetips

Beste typer produktbilder for Brooklyn

• Siden bilder med høy oppløsning ser bra og profesjonelt ut, bør produktbildene dine være minst 1024 x 1024 piksler. Den beste formen for produktbilder er en kvadrat.

• Ideelt sett bør bildene dine ha bakgrunn med jevn farge. En jevn farge er ensfarget uten skygger eller fremheving. Alle bildene dine bør ha samme bakgrunnsfarge.

• For å fjerne en ramme rundt produktbildene dine angir du en gjennomsiktig Produktbakgrunn fra fargeinnstillingene:

To produktoppføringer vises med hvite bakgrunner. Bakgrunnen til nettbutikken er også hvit, og derfor er det ingen rammer rundt produktbildene.

Beste størrelse for lysbilder

Begge lysbildene som vises i Brooklyn-demobutikken, er 1200 x 800 piksler. Det er en god idé å ha samme størrelse for alle lysbildene dine.

Beskjæring av bilder på små skjermer

På små enheter fyller lysbilder skjermen fra toppkanten til bunnkanten. Bildestørrelsen blir endret, slik at høyden er lik høyden til enhetsskjermen. For å fylle skjermen uten å fordreie bildene blir lysbildene beskjært på høyre og venstre side.

På store skjermer blir bildestørrelsen endret, slik at bredden passer til bredden av nettleservinduet. For å fylle skjermen uten å fordreie bildene blir lysbildene beskjært i bunnen.

Det følgende eksemplet viser skrivebords- og mobilversjonen av samme nettbutikk:

Skrivebordversjonen av lysbildet viser et bilde som har større bredde enn høyde. Mobilversjonen viser samme bilde med samme høyde, men begge størrelsene av bildet er beskjært, slik at bildet passer til den smale skjermen.

Vis et kant til kant-bilde for en samling

For å vise et kant til kant-bilde må samlingen din ha et utvalgt bilde.

Du kan se hvordan kant til kant-bilder for samlinger ser ut i Brooklyn-demobutikken. Bildet for samlingen som vises øverst, er 1405 x 800 piksler.

Skrivebordversjonen av lysbildet viser et bilde som har større bredde enn høyde.

Mobilversjonen viser samme bilde med samme høyde, men begge størrelsene av bildet er beskjært til å passe til den smale skjermen.

Angi et bilde for blogginnlegg

Det første bildet i en bloggartikkel brukes som det utvalgte bildet for bloggsiden. Du kan finne ut hvordan du legger til bilder i en bloggartikkel i Skrive blogginnlegg.

Produkttips

Legg til salgsmerker for produkter

Du kan legge til et salgsmerke for et produkt ved å angi en prissammenligning som er høyere enn den vanlige prisen. Merket vises over bildet for produktet på samlingssider.

Angi hvilke produkter som ser større ut på samlingssider

Hvis du angir at samlingssidene dine skal vise produkter i en fotomontasjestil, vises noen av produktene dine med større bilder, og noen av dem vises med mindre bilder. Bildestørrelsen er basert på rekkefølgen til produktene i samlingen. Du kan endre rekkefølgen til produktene i Samlingssiden i administratoren. Klikk på samlingen du vil redigere, og deretter velger du Manuelt fra Sorter-rullegardinmenyen i Produkter-området. Deretter drar og slipper du produkter i rekkefølgen du vil at de skal vises i nettbutikken din.

Samlinger-siden i Shopify-administratoren.

For hvert sjette produkt har det første og sjette produktet større produktbilde. For eksempel har første, sjette, syvende, tolvte, trettende og attende bilde i samlingen større bilde:

En samlingsside som viser produkter med fotomontasjestil. Tallene som vises over produktene, illustrerer hvordan rekkefølgen til produktene er knyttet til bildestørrelsen.

For å vise et rutenett med produktbilder av samme størrelse angir du at samlingene dine skal vises med rutenettstil i stedet.

Rulleanimasjon ved valg av en variant

Hvis produktbeskrivelsen på produktsiden er kort nok til å passe på siden uten å rulle, ser du en rulleanimasjon når du velger en variant som har et bilde. Hvis beskrivelsen er for lang til å passe på skjermen uten å rulle ned, byttes det øverste bildet med variantbildet, og ingen rulleanimasjon skjer.

Hvis du vil vise rulleanimasjonen, må du sørge for at produktbeskrivelsene dine er korte.