Kontosikkerhet

Når en datamaskin eller mobilenhet kobles til et nettverk, innebærer det en viss risiko. Uansett hvilken størrelse forretningen er, kan kriminelle rette seg mot deg og informasjonen din.

Phishing-, vishing- eller smishing-angrep har som mål å innhente dine opplysninger og påloggingsinformasjon. Denne typen angrep kan se legitime ut, og se ut til å komme fra legitime kilder. Vær forsiktig når du klikker på mistenkelige koblinger, laster ned vedlegg fra e-poster, SMS-meldinger eller nettsteder, eller oppgir sensitive opplysninger over telefon. Shopify-brukerstøtte ber bare om tilgang til sensitive dokumenter gjennom en sikker opplastingsside som starter med app.shopify.com eller .shopify.com.

For optimal kontosikkerhet bør ikke butikkeieren dele påloggingsinformasjon med noen, inkludert personalet. Påloggingsinformasjonen til butikkeieren må holdes hemmelig og konfidensiell til enhver tid. Dette er brukerens ansvar, som oppgitt i vilkår for bruk, avsnitt 1.5. Hver enkelt bruker som går inn i butikken må ha en unik personalkonto med bestemte tillatelser.

Hvis du mistenker at noen har fått tilgang til kontoen din uten tillatelse, må du øyeblikkelig iverksette tiltak for å beskytte dataene dine.

Sikkerhetsfunksjoner, som totrinnsautentisering, legger til et ekstra sikkerhetslag for å gjøre det vanskeligere for en uautorisert person å få tilgang til kontoen. Dette ekstra sikkerhetslaget kan redusere sannsynligheten for at kontoen kan bli tatt over, noe som kan føre til datainnbrudd og økonomiske tap.