Totrinnsautentisering med en autentiserings-app

For å aktivere totrinnsautentisering med en autentiseringsapp må du installere en autentiseringsapp på mobilenheten. Følgende mobilenheter er anbefalt:

• smarttelefoner
  • andre mobilenheter som bruker operativsystemene iOS, Android eller Windows

Før du setter i gang

Installer en autentiseringsapp på mobilenheten. Appen kan skanne QR-koder og hente autentiseringsdata for deg. Følgende autentiseringsapper er anbefalt:

Når du installerer en autentiseringsapp må du sørge for at du følger instruksjonene nøye. Shopify-brukerstøtte kan ikke hjelpe deg med å installere disse tredjepartsappene på mobilenhetene dine. Når appen er lastet ned og konfigurert kan du aktivere funksjonen i Shopify.

Aktivere en autentiseringsapp i Shopify

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto > Sikkerhet.

3. Klikk på Aktiver totrinns i seksjonen Totrinnsautentisering.

4. Skriv inn passordet og klikk på Neste.

5. Velg Autentiseringsapp fra listen Autentiseringsmetode.

6. Skann QR-koden med autentiseringsappen.

7. Skriv inn den sekssifrede koden som genereres av autentiseringsappen og klikk på Aktiver.

8. Lagre gjenopprettingskodene dine i tilfelle du mister tilgang til mobilenheten. Sørg for at du oppbevarer dem på et trygt og frakoblet sted du har tilgang til på flere måter, som fra mobiltelefonen, datamaskinen og fra et utskrevet dokument.

Når du prøver å logge på trenger du mobilenheten for totrinnsautentisering.