Legg til en reservemåte for autentisering

Når du har konfigurert primærmåten for totrinnsautentisering kan du konfigurere én eller flere alternative autentiseringsmåter som reservemåter. Dette er nyttig når den primære autentiseringsmåten ikke er tilgjengelig.

Steg:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto > Sikkerhet.

3. Klikk på Legg til en reservemåte i seksjonen Totrinnsautentisering

4. Velg et av følgende alternativer:

5. Klikk på Neste.

6. Konfigurer reservemåten for totrinnsautentisering i henhold til måten du har valgt.

7. Valgfritt: Konfigurer en annen reservemåte med denne fremgangsmåten.

8. Lagre gjenopprettingskodene dine i tilfelle du mister tilgang til mobilenheten. Sørg for at du oppbevarer dem på et trygt og frakoblet sted du har tilgang til på flere måter, som fra mobiltelefonen, datamaskinen og fra et utskrevet dokument.

Neste gang du logger på Shopify-administrator, kan du velge hvilken autentiseringsmåte du vil bruke.