Gjenopprettingskoder for totrinnsautentisering

Når du konfigurerer en totrinnsautentiseringsmåte har du mulighet til å lagre ti gjenopprettingskoder og oppbevare dem på et trygt sted. Gjenopprettingskodene gir deg tilgang til Shopify-administrator hvis alle andre autentiseringsmåter ikke er tilgjengelige. Hvis du for eksempel ikke har tilgang til mobilenheten din, kan du bruke en av gjenopprettingskodene for å logge på kontoen dersom du har aktivert totrinnsautentisering.

Sørg for at du oppbevarer gjenopprettingskodene på et trygt sted. Du kan skrive ut, kopiere eller laste ned gjenopprettingskodene. I tillegg kan du lagre gjenopprettingskodene et sted i skyen som du har enkel tilgang til, som en av følgende:

Du kan bruke en passordadministrator, for eksempel følgende:

Hent og lagre gjenopprettingskodene

Hvis du ikke lagret gjenopprettingskodene da du konfigurerte autentiseringsmåten, kan du hente dem når som helst. Du må være logget på Shopify-kontoen din for å hente gjenopprettingskoder.

Steg:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto > Sikkerhet.

3. Klikk på Vis koder under Lagre gjenopprettingskodene i Totrinnsautentisering-seksjonen.

4. Valgfritt: Hvis du har brukt alle ti gjenopprettingskoder tidligere, klikker du på Generer nye koder.

5. Gjør en av følgende:

• Klikk på Skriv ut koder for å skrive ut en PDF-fil eller papirkopi av gjenopprettingskodene.
    • Klikk på Kopier koder for å kopiere og lime inn gjenopprettingskodene i et elektronisk dokument.
    • Klikk på Last ned koder for å laste ned gjenopprettingskodene som en txt-fil til enheten din.
  6. Lagre gjenopprettingskodene dine på et trygt sted.