Totrinnsautentisering med SMS-tekstmeldinger

Du kan konfigurere mobilenheten til å motta en éngangskode på seks siffer som sendes i en SMS-tekstmelding til mobilenheten din når du logger på kontoen din. Du må angi denne koden manuelt i tillegg til den øvrige påloggingsinformasjonen.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto > Sikkerhet.

3. Klikk på Aktiver totrinns i seksjonen Totrinnsautentisering.

4. Skriv inn passordet og klikk på Neste.

5. Velg SMS-levering fra listen Autentiseringsmetode.

6. Velg en landskode og angi telefonnummeret ditt.

7. Klikk på Send bekreftelseskode.

8. Se etter en tekstmelding på mobiltelefonen din.

9. Hent den sekssifrede koden fra tekstmeldingen og skriv den inn under SJEKK TELEFONEN DIN.

10. Klikk på Aktiver.

11. Lagre gjenopprettingskodene dine i tilfelle du mister tilgang til mobilenheten. Sørg for at du oppbevarer dem på et trygt og frakoblet sted du har tilgang til på flere måter, som fra mobiltelefonen, datamaskinen og fra et utskrevet dokument.

Når du prøver å logge på trenger du mobiltelefonen for totrinnsautentisering.

Du kan legge til ett eller flere ulike telefonnumre som reserveautentiseringsmåte.