Totrinnsautentisering med SMS-tekstmeldinger

Du kan konfigurere mobilenheten til å motta en sekssifret éngangskode som sendes som en SMS-melding til mobilenheten din når du logger deg på kontoen. Du må angi denne koden manuelt sammen med resten av påloggingsinformasjonen.

Steg:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto > Sikkerhet.

3. Klikk på Aktiver totrinns i seksjonen Totrinnsautentisering.

4. Velg SMS-levering, og klikk deretter på Neste.

5. Velg en landskode og angi telefonnummeret ditt.

6. Klikk på Send bekreftelseskode.

7. Se etter en tekstmelding på mobiltelefonen din.

8. Finn den sekssifrede koden fra tekstmeldingen, og angi den under Autentiseringskode.

9. Angi passordet ditt under Passordbekreftelse og klikk på Aktiver.

10. Lagre gjenopprettingskodene dine i tilfelle du mister tilgang til mobilenheten. Sørg for at du oppbevarer dem på et trygt og frakoblet sted du har tilgang til på flere måter, som fra mobiltelefonen, datamaskinen og fra et utskrevet dokument.

Når du prøver å logge på trenger du mobilenheten for totrinnsautentisering.

Du kan legge til et annet telefonnummer som reservemåte for autentisering.