Bekrefte personalkontoenes e-postadresser

For å bidra til å sikre Shopify-administratoren, må du kontrollere at e-postadressen til alle kontoer (butikkeiere og personalet) er bekreftet. Hver kontoinnehaver kan kun bekrefte sin egen e-postadresse. Du kan bekrefte e-postadressen din fra kontoprofilen i Shopify-administratoren.

Hvis du har kontoer i flere Shopify-butikker, må du bekrefte e-postadressen i Shopify-administratoren til hver enkelt butikk.

Trinn:

1. Logg på Shopify-administratoren til en av butikkene dine.
  2. Åpne kontoprofilen:
    I høyre hjørne åpner du Shopify-kontoen og klikker på Profil
  3. I banneret for e-postbekreftelse klikker du på Send e-postbekreftelse. Hvis du ikke ser dette banneret, har e-postadressen allerede blitt bekreftet.
  4. Fra e-postkontoen din åpner du e-posten og følger instruksjonene.

Finn ut mer