Bekrefte e-postadressene dine

For å sikre Shopify-administrator må du sørge for at butikkeieren og personalet har bekreftet e-postadresser. Butikkeierne kan kun bekrefte sin egen e-postadresse.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.

2. Klikk på Administrer konto.

1. I banneret for e-postbekreftelse klikker du på Send e-postbekreftelse. Hvis du ikke ser dette banneret, har e-postadressen allerede blitt bekreftet. 4. Fra e-postkontoen din åpner du e-posten og følger instruksjonene.

Finn ut mer