Tips for nye forretningseiere

Når du kjøper en bedrift gjennom Exchange Marketplace er du nesten klar til å sette i gang. Her er noen få steg og noen tips til å få støtte, utvikle bedriften din og skape salg.

Kom i gang

Når du kjøper en bedrift kan du tilpasse den slik du ønsker. Gå gjennom butikken og innstillingene, og gjør innstillinger der det er nødvendig. Her er noen steg du kan starte med:

• Logg inn på kontoen og velg et abonnement. Den første gangen du logger inn som ny bedriftseier blir du bedt om å velge et abonnement.

• Sett opp betalinger og skriv inn bankinformasjonen din for å få betalt.

• Gå gjennom medarbeiderne for å fjerne unødvendige medarbeidere. Hvis selgeren har tilbudt deg støtte for dette salget, kan det være lurt å beholde personalkontoen deres inntil videre.

• Gå gjennom butikkoppsettet, som inkluderer innstillinger for bedriften, butikkadministrasjonog frakt.

• Tilpass nettbutikken og sidene.

• Oppdater retningslinjene dine.

Markedsføre virksomheten din

Når du er fornøyd med nettbutikkens utseende, kan du tenke på å utvikle bedriften. Utvikle en markedsføringsplan for å markedsføre bedriften din på en effektiv måte.

Siden du har overtatt en eksisterende bedrift, kan du starte med å evaluere utgangspunktet:

• Gå gjennom markedsføringsrapporterog andre rapporter i Shopify for å få innsikt i hvordan butikken gjør det. Hvis den har blitt aktivert tidligere, bør du også gå gjennom butikkens Googe Analytics.
  • Utfør ytterligere research, som å sende ut en kundeundersøkelse gjennom Shopify Email. Dette kan hjelpe deg med å finne ut mer om den nåværende kundemassen.

Angi mål slik at du kan analysere effekten av markedsføringsplanen din. En nykjøpt bedrift kan ha mål som:

• Reduser antall forlatte handlekurver med 15 % på fire måneder.
  • Få 100 nye e-postabonnenter innen neste måned.
  • Øk gjennomsnittlig bestillingsverdi med 20 % på åtte måneder.

Hvis du har problemer med å komme på mål, kan du vurdere å registrere seg for gratiskurset Goal Setting with Daymond John på Shopify Compass.

Få støtte

Støtte fra selgeren

Selgere kan tilby personlig brukerstøtte, som er en verdifull ressurs. Hvis kjøpet ditt inkluderer personlig støtte fra selgeren, kan du benytte deg av muligheten til å finne ut mer om bedriften ved å stille spørsmål som:

• Hva er merkevarens historie, misjon og visjon?
  • Kan du fortelle meg mer om kjøperne?
  • Hva var de største feilene du har gjort og lært av?
  • Kan du presentere meg for leverandørene og eventuelle andre relevante kontakter?
  • Hvilke verktøy bruker du til å drive butikken? Hvilke apper anbefaler du?
  • Hva er dine tanker om hvordan bedriften kan utvikles og markedsføres?

Brukerstøtte fra Shopify

Du kan når som helst kontakte Shopify-brukerstøtte for å få hjelp til å sette opp eller utvikle butikken din. Hvis du ønsker mer støtte for bedriften din, kan du også se tilleggsressurser som: