Gjennomgang av oppføringer

Fra tid til annen utfører Exchange-teamet en manuell gjennomgang av Exchange-oppføringer. Hvis oppføringen din må gjennomgås, blir du varslet før du publiserer oppføringen på Exchange.

Gjennomgang av oppføringen kan ta opptil 72 timer. Exchange-teamet sjekker noen få ting ved oppføringen, blant annet:

Hvis du må gjøre noen endringer i oppføringen, mottar du en e-post fra Exchange innen noen få dager som ber deg om å gjøre endringer. Oppføringen tilordnes også en fullstendighetspoengsum basert på informasjonen den inneholder.

Hvis oppføringen din er godkjent, mottar du et e-postvarsel som forteller deg at du nå kan angi en salgspris og publisere oppføringen.

Forbedre fullstendighetspoengene dine

Du finner totalt antall poeng i Dashbord-fanen i Exchange-appen etter at du har publisert oppføringen. Fullføringspoengene hjelper deg med å sørge for at alle nødvendige deler av oppføringen fylles ut. Selv om det ikke påvirker hvor synlig oppføringen er for kjøpere, vil elementene i oppføringen gjøre den mer vellykket. Hvis du legger til disse i oppføringen, øker du poengene dine, noe som gjør at oppføringen raskere kan finnes av en kjøper.

Generelt innebærer forbedring av oppføringens poengsum mer enn bare å fullføre hver del av oppføringsskjemaet. Det viktigste er å ta med så mye informasjon du klarer og å ta deg deg tid til å oppgi korrekte og grundige detaljer i hver del. Hvis du følger disse tipsene, øker poengsummen din slik at du får flere innspill fra potensielle kjøpere.

Hvordan beregnes fullføringspoengene?

Det er mange ulike faktorer som bidrar til denne poengsummen. Den beste måten å forbedre den på, er å lage en grundig oppføring. Det vil kreve litt oppmerksomhet rundt detaljer, og du må ta deg tid til å lage en solid oppføring. Selv om det å opprette en fullstendig liste med alle opplysningene som kjøpere kan finne nyttige kan virke litt skremmende, vil det vise seg å være verdt innsatsen. Ved å ta med ressursene i salget, for eksempel et tilpasset domene og kontoer på sosiale medier, vil du også få en høyere poengsum. Høye poengsummer fører til raskere salg.

Beskrivelsen din

Potensielle kjøpere leser oppføringens beskrivelse nøye før de velger å kontakte deg eller sende et tilbud. Beskrivelsen er ment å gi informasjon om virksomheten din, hva som gjør den vellykket og hvorfor du vil selge den. For andre ideer kan du gå til Beste praksis for Exchange-oppføringer. Exchange anbefaler at du skriver minst 1 000 ord totalt i beskrivelsen av forretningen.

Avsnittet «Hvorfor du begynte»

Denne delen er viktig fordi den gir potensielle kjøpere muligheten til å få en bedre forståelse ikke bare om inspirasjonen bak forretningen, men også om deg som selger. Du kan skrive om hvorfor du valgte produktene du selger, hva målet var for å starte forretningen og markedet eller nisjen du har som målgruppe.

Legg til minst fem setninger i alle andre skrevne felt

Det kan virke som det er ganske mange kortere spørsmål i oppføringsskjemaet, men hvert spørsmål er viktig for potensielle kjøpere.

Legg til koblinger til kontoer på sosiale medier

Hvis du inkluderer en konto for sosiale medier i salget, må du sørge for å legge til koblinger til kontoene som er inkludert. Hvis du har med disse koblingene, øker fullføringspoengene, og da kan antall kjøpere som velger å kontakte deg også øke.

Inkluder informasjon om fortjenesten

En av de viktigste spørsmålene potensielle kjøpere vil ha om forretningen din er om den er lønnsom. Enten den har vært ekstremt lønnsom for deg eller den bare utgjør en liten prosentdel av salget hver måned, vil både nye og erfarne kjøpere gjerne ha denne informasjonen før de kontakter deg.

Utveksle tips for gjennomgang av oppføringer

• Sørg for at tallene dine går opp. Dobbeltsjekk all statistikk og alle tall og kostnader før du sender inn oppføringen til gjennomsyn. Beregn den månedlige fortjenestemarginen nøye og sørg for at antall følgere på sosiale medier er nøyaktig. - Ta med alle utgifter i Utgifter-listen. Dette inkluderer betalte apper, domener og penger brukt på annonser. Sørg for å ta disse tallene i beregningene for gjennomsnittlig månedlig fortjeneste. Du bør også inkludere alle betalte apper som har blitt avinstallert og betalte annonser som har blitt stoppet, for å gi kjøperen en presis følelse av hva de kanskje må bruke.

• Skill kostnaden av betalte apper fra abonnementskostnaden, slik at kjøperne forstår hvilke utgifter som er valgfrie.
  • Oppfyll alle bestillinger, inkludert de som kommer inn mens forretningen din er oppe for salg, før du fullfører salget.

• Hvis Shopify har bedt om identifikasjonsdokumentasjon fra deg, må du oppfylle denne forespørselen før oppføringen din kan godkjennes.

• Sørg for at plasseringen din er godkjent av Escrow.com.

• Skriv oppføringen din på språket du er mest komfortabel med. Hvis du ser etter en kjøper som snakker et bestemt språk, kan du vurdere å skrive oppføringen på dette språket.

• Tilby realistisk brukerstøtte til kundene dine etter de har handlet. Inkluder en sluttdato og metoden som brukerstøtte vil bli gitt på, for eksempel tilby brukerstøtte per telefon eller e-post i seks måneder. Ikke tilby en «livstidsstøtte», be om et samarbeid eller en egenkapital i selskapet eller si at du vil ta betalt for fortsatt brukerstøtte.

• Bruk fullt navn i kontoinnstillingene dine. Hvis det for øyeblikket er flere personer som driver nettbutikken og hovednavnet er satt til noe sånt som administrator, bør det endres til en eiers virkelige navn for å unngå forvirring.

• Ikke ta med ytterligere personlig kontaktinformasjon i oppføringen. Dette inkluderer telefonnumre, WhatsApp-numre og Skype-navn.

• Ikke kopier noen andre Exchange-oppføringer, inkludert andre oppføringer du allerede har opprettet.

• Ikke promoter noen andre tjenester i oppføringen, eller påfølgende meldinger til kjøpere.

• Betal alle utestående fakturaer før du fører opp forretningen for salg.

• Hvis du ikke inkluderer ressurser som logoer, bilder eller et tilpasset domene, må du sørge for at du oppgir dette og forklarer hvorfor.