Shopify på flere språk

I tillegg til engelsk, er Shopify også tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Om betaspråk

Shopify har sluppet en begrenset betaversjon av administratoren og hjelpesenteret på disse språkene. Dette må du vite:

• Denne utgivelsen er kun starten. Vi fortsetter å jobbe hardt med å levere mer innhold på språket ditt. Betaversjonen er en flerspråklig versjon, som betyr at noen skjermbilder fremdeles vises på engelsk. Vi har gjort vårt beste for å fokusere på de mest kritiske funksjonene, slik at du kan få en følelse av hvordan det er å jobbe med Shopify på ditt eget språk.

• Du kan melde deg på betaversjonen av Shopify på disse språkene for å teste dem ut. Kom gjerne med ris og ros. Hvis det er noe du ikke synes gir mening, eller dersom du har forslag til forbedringer, ønsker vi å høre fra deg!

• Ikke bare har vi oversatt administratoren, men vi ønsker også å gi støtte på ditt eget språk. Vi har gitt ut et delvis oversatt Hjelpesenter på disse språkene. I tillegg har vi e-poststøtte på plass for å svare på spørsmålene dine på disse språkene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan deltar jeg i betaversjonen?

Betaversjonen er delt inn i to deler: du kan bytte språk og gi tilbakemelding på det du ser.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Innstillinger, og deretter klikker du på Abonnement og tillatelser.

2. Velg medarbeideren du vil endre språk for.

3. I Språk-delen velger du språket du vil bruke fra listen.

For å sende inn tilbakemeldinger, må du klikke på profilen din øverst på skjermen og deretter klikke på koblingen for å sende inn tilbakemeldingen. Du blir bedt om å svare på noen få spørsmål, og du blir spurt om vi kan kontakte deg for mer detaljert tilbakemelding.

Kan jeg bytte språket tilbake til engelsk?

Ja. Du kan når som helst bytte tilbake til engelsk. Hvis du velger å bytte tilbake til engelsk, blir du bedt om å gi tilbakemelding på opplevelsen din. Vi vil veldig gjerne høre hva vi kan gjøre for å forbedre Shopify på språket ditt.

Gir dere ut Shopify på flere språk?

Shopify planlegger å lansere flere språk i de kommende månedene og årene.

Hva slags tilbakemelding ønsker dere?

Vi vil veldig gjerne høre hvordan nøyaktigheten og tonen i oversettelsene er. Hvis du i tillegg ser noe som er feilaktig eller ikke vises på riktig måte, ønsker vi å høre om dette også.