Velge språk og region for kontoen

Shopify-administrator kan vises på mange ulike språk. Du kan også endre format for klokkeslett, dato, valuta og tall i Shopify-administrator ved å endre regionen for kontoen. Du kan når som helst endre språk og region for kontoen din.

Tilgjengelige språk

Shopify-administrator kan endres til følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Det vurderes flere språk for fremtiden.

Endre språk for kontoen din

Hvis du endrer kontospråket endres bare språket som vises for deg i Shopify-administrator. Det påvirker ikke språket i nettbutikkfronten. For å endre språket i nettbutikkfronten kan du se Oversette temaer.

Steg:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto.
  3. Velg språket du ønsker å bruke fra rullegardinmenyen i feltet Språk i seksjonen Foretrukket språk.

Endre kontoregionen din

Ved å endre kontoregionen justeres klokkeslett, datoer, valutaer og tall i Shopify-administrator slik at de samsvarer med standardformateringen for regionen du velger.

Hvis valutaen for den valgte kontoregionen ikke samsvarer med butikkvalutaen, vises valutakoden for butikkvalutaen ved siden av pengeverdier i administrator. Når butikkvalutaen og kontoregionen både bruker USD, vises pengeverdien 100 for eksempel som «$100» i administrator. Hvis butikkvalutaen er USD og kontoregionen bruker EUR, vises pengeverdien 100 som «USD 100».

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Administrer konto.
  3. Klikk på Endre regionalt format i feltet Regionalt format i seksjonen Foretrukket språk hvis det er tilgjengelig.
  4. Velg hvilket område du vil bruke fra rullegardinmenyen.