Shopify på flere språk

Shopify er tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Om betaspråk

Shopify har sluppet en begrenset betaversjon av administratoren og hjelpesenteret på disse språkene. Dette må du vite:

• Denne utgivelsen er kun starten. Vi fortsetter å jobbe hardt med å levere mer innhold på språket ditt. Betaversjonen er en flerspråklig versjon, som betyr at noen skjermbilder fremdeles vises på engelsk. Vi har gjort vårt beste for å fokusere på de mest kritiske funksjonene, slik at du kan få en følelse av hvordan det er å jobbe med Shopify på ditt eget språk.

• Du kan melde deg på betaversjonen av Shopify på disse språkene for å teste dem ut. Kom gjerne med ris og ros. Hvis det er noe du ikke synes gir mening, eller dersom du har forslag til forbedringer, ønsker vi å høre fra deg!

• Ikke bare har vi oversatt administratoren, men vi ønsker også å gi støtte på ditt eget språk. Vi har gitt ut et delvis oversatt Hjelpesenter på disse språkene. I tillegg har vi e-poststøtte på plass for å svare på spørsmålene dine på disse språkene.

Vanlige spørsmål

Hvordan endrer jeg foretrukket språk?

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.

2. Klikk på Administrer konto.

1. I Språk-feltet i seksjonen Foretrukket språk velger du språket du ønsker å bruke fra rullegardinmenyen.

Kan jeg bytte språket tilbake til engelsk?

Ja. Du kan når som helst bytte tilbake til engelsk.

Gir dere ut Shopify på flere språk?

Shopify planlegger å lansere flere språk i de kommende månedene og årene.