Faktureringsautentisering med 3D Secure

3D Secure er en innbetalingsautentiseringsmetode for elektroniske kredittkorttransaksjoner. I henhold til PSD2-kravene vil de fleste netttransaksjoner innen EU kreve sterk kundeautentisering. For å etterkomme disse kravene, vil Shopify behandle kredittkorttransaksjoner i EU ved hjelp av 3D Secure.

Når du legger til et kredittkort som betalingsmetode for Shopify-abonnementet ditt, blir du bedt om godkjenning. Når du har angitt kredittkortopplysninger fra faktureringsinnstillinger-siden, blir du omdirigert til 3D Secure-siden, der du kan sette opp eller angi 3D Secure-PIN-kode.

Vanlige spørsmål

Må jeg godkjenne de betalingene jeg har gjort til Shopify?

Ja. Hvis du bruker et kredittkort som betalingsmåte, må du gå gjennom godkjenningsprosessen for å fullføre betalingen.