Faktureringsautentisering med 3D Secure

3D Secure er en innbetalingsautentiseringsmetode for elektroniske kredittkorttransaksjoner. I henhold til PSD2-kravene vil de fleste netttransaksjoner innen EU kreve sterk kundeautentisering. For å etterkomme disse kravene, vil Shopify behandle kredittkorttransaksjoner i EU ved hjelp av 3D Secure.

Hver gang du legger til et kredittkort som betalingsmåte for Shopify-abonnementet ditt blir du bedt om å godkjenne. Når du har angitt kredittkortopplysningene på Faktureringsinnstillinger-siden, blir du omdirigert til 3D Secure-siden der du kan sette opp eller angi din 3D Secure PIN-kode.

Vanlige spørsmål

Må jeg godkjenne de betalingene jeg har gjort til Shopify?

Ja. Hvis du bruker et kredittkort som betalingsmåte, må du gå gjennom godkjenningsprosessen for å fullføre betalingen.