Oversikt over Shopify Capital

Hvis du trenger ytterligere midler for å utvikle forretningen din, kan du være kvalifisert for finansiering fra Shopify Capital gjennom et kontantforskudd eller lån.

Hvis du er kvalifisert for finansiering fra Shopify Capital, vil du se et tilbud i Shopify-administrator. Hvis du klikker for å søke, tar det vanligvis 2–5 virkedager før søknaden din blir behandlet. Hvis du blir godkjent, kan du motta pengene i bankkontoen til forretningen din i løpet av to virkedager.

Det kan være nyttig å lese ordlisten før du leser om Shopify Capital og dets finansieringsalternativer.

Kvalifisering for finansiering fra Shopify Capital

Hvis du er kvalifisert for finansiering fra Shopify Capital, mottar du en e-post og får oppgitt en melding på Hjem-siden til Shopify-administratoren som inviterer deg til å se de tilgjengelige finansieringsalternativene dine.

Hvis du ikke mottar en invitasjon til å se finansieringsalternativene dine, er du for øyeblikket ikke kvalifisert for finansiering fra Shopify Capital.

Verifiser bankkontoen til bedriften din

Hvis du er kvalifisert for å verifisere bankkontoen din, får du oppgitt en melding på Hjem-siden til Shopify-administratoren som inviterer deg til å koble til bankkontoen.

Verifisering av bankkontoen din øker sjansene for å være kvalifisert for ytterligere finansiering fra Shopify Capital. Shopify bruker transaksjonsdata fra den tilkoblede bankkontoen din til å bekrefte forretningens helse og maksimere finansieringsbeløpet som tilbys av Shopify Capital.

Shopify Capital og Shopify Payments

Shopify Capital er tilgjengelig for kvalifiserte forhandlere som bruker Shopify Payments samt kvalifiserte forhandlere som bruker tredjeparts betalingsløsninger. Vi oppfordrer deg til å bruke Shopify Payments fordi det er et førstepartsprodukt, som er utviklet for å hjelpe deg å lykkes, med kraftige ytelsesverktøy, tilpasset analyse og tilgang til andre finansielle løsninger fra Shopify.

Hvis du bruker Shopify Payments når du mottar finansiering fra Shopify Capital, kan du ikke deaktivere Shopify Payments før det skyldige totalbeløpet er tilbakebetalt. Hvis du prøver å deaktivere Shopify Payments mens du er i en løpende finansieringsavtale med Shopify Capital, vil du se meldingen Kan ikke deaktivere Shopify Payments. Når den skyldige totalsummen er tilbakebetalt, kan du deaktivere Shopify Payments hvis du ønsker.

Du kan fortsatt endre bankkontoen som er knyttet til Shopify Payments fra Innstillinger > Betalingsleverandører. Dette endrer bankkontoen Shopify Payments-utbetalingene settes inn på, og der Shopify Capital-tilbakebetalingene dine trekkes fra. Overføringer og utbetalinger kan ikke skje fra separate kontoer.

Shopify Capital og tredjeparts betalingsleverandører

Hvis du bruker en tredjeparts betalingsleverandør, kan du når som helst endre bankinformasjonen din ved å klikke på Endre bankkontoCapital-innstillingersiden i Shopify-administrator.

Godta et finansieringstilbud fra Shopify Capital

Hvis du er kvalifisert for finansiering fra Shopify Capital, vil du se en invitasjon med tilgjengelige finansieringsalternativer på startsiden din.

Steg

1. På den startsiden din som inneholder invitasjonen, klikker du på Forespørsel under det tilbudet du ønsker.

2. Gjennomgå vilkårene for søknaden din, og klikk på Godta vilkår.

3. På siden Søk for Shopify Capital angir du den nødvendige informasjonen og klikker på Neste.

4. I legg til virksomhets bankkonto-seksjonen angir du bankinformasjonen din og klikker på Neste.

5. Under gjennomgå finansieringsopplysninger, gå gjennom informasjonen din og klikk på Søk på tilbud.

Du må kanskje sende inn ytterligere dokumenter før finansieringssøknaden din godkjennes. Du blir varslet via e-post hvis søknaden din blir godkjent.