Forskutteringssum

Hvis du er berettiget for et kontantforskudd, mottar du en e-post fra Shopify og ser invitasjonen til å sende inn en søknad under Shopify Capital i Shopify-administrator. Du blir deretter sendt til YouLend for å fylle ut søknaden om kontantforskuddet.

Søknaden din krever at du sender inn data om betalingene dine.

Du mottar en e-post når søknaden din er godkjent eller avslått. Hvis søknaden din blir godkjent, kan du signere en DocuSign-avtale med YouLend og deretter motta midlene dine.

Be om et kontantforskudd for forhandlere fra Shopify Capital drevet av YouLend

Hvis du mottar en e-post fra Shopify som oppgir at du er berettiget for et kontantforskudd, kan du sende inn forespørselen gjennom Shopify-administrator.

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger.

2. Klikk på Shopify Capital.

3. Klikk på Søk om finansiering via YouLend.

Du blir omdirigert til YouLend-nettstedet der du fullfører søknaden din.

Betalingsdata

Under søknadsprosessen hos YouLend blir du bedt om å sende dem betalingsopplysningene dine.

Hvis du behandler betalinger med Shopify Payments kan du få eksportert informasjon om betalingsopplysninger fra Shopify-administrator ved å gå til Innstillinger > Betalingsleverandører > Se utbetalinger > Eksport.

Hvis du behandler betalinger med en tredjepartsgateway, kan du kontakte gatewayen for å finne ut hvordan du henter denne informasjonen.

Hvis du har deaktivert Shopify Payments, men trenger en del av salgsloggen, kan du eksportere betalingstransaksjoner fra Shopify-administrator.

Oppdatere bankkontoen din

Når du har sendt inn søknaden om finansiering, må du oppdatere bankkontoen som brukes til utbetalinger. Du vil motta en e-post fra YouLend med opplysninger om en ny personlig bankkonto som er opprettet for dette formålet.

Utbetalingene dine vil bli satt inn på YouLend-kontoen din. Når overføringene er trukket, vil den gjenværende utbetalingen settes inn på din personlige bankkonto.

Administrere finansieringen din

Du kan administrere søknaden din gjennom YouLend-portalen.

Hvis du har noen spørsmål, kan du sende en e-post til YouLend eller ringe dem på + 442039818709 eller 02039818709.