Bruke påloggingstjenester

Du kan bruke påloggingstjenester til å logge på Shopify-administratoren ved hjelp av G Suite. Pålogging med G Suite kan forenkle påloggingsprosessen for deg og personalet ved regelmessig bruk av Shopify og G Suite-apper som Google Docs eller Google Calendar. Du må være Shopify-butikkeieren for å aktivere eller deaktivere påloggingstjenester.

Koble til din Shopify-ID til en ekstern påloggingstjeneste

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.

2. Klikk på Administrer konto eller Din profil.

Påloggingstjeneste

1. Velg eller angi Google-kontoen din når du blir bedt om det.

Aktivere påloggingstjenester for G Suite

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Innstillinger, og deretter klikker du på Abonnement og tillatelser.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Merk av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Angi G Suite-domenenavnet ditt.

5. Klikk på Lagre.

Legg til personale for G Suite

Trinn:

1. Legg til personale i Shopify-administrator.

2. Kontroller at du er logget på G Suite-kontoen din. E-postadressen din må være den samme for både Shopify-personalet og G Suite-kontoen.

3. Klikk på Logg på for å få tilgang til Shopify-administratoren.

Deaktivere påloggingstjenester for G Suite

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Innstillinger, og deretter klikker du på Abonnement og tillatelser.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Fjern merking av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Se gjennom listen over kontoer som mister tilgang til butikken når G Suite deaktiveres, og bekreft listen over kontoer som fremdeles kan logge på ved hjelp av e-postadresse og passord for Shopify.

5. Klikk på Deaktiver.

Relaterte koblinger