App-sertifiseringsprogrammet til Shopify Plus

App-sertifiseringsprogrammet til Shopify Plus støtter de største Shopify-forhandlerne ved å hjelpe dem med å finne appene og løsningene de trenger for å bygge og skalere virksomheten. Programmet tilbys spesifikt for de Shopify-partnerne som tilbyr et nivå av produktkvalitet, service, ytelse, personvern og brukerstøtte som oppfyller Shopify Plus-forhandlernes avanserte krav.

Etter at den har blitt sertifisert av Shopify, blir partner-appen gjort tilgjengelig for forhandlere over hele verden ved hjelp av partnerkatalogen til Shopify Plus og Shopify App Store. Denne dedikerte Shopify Plus-partnerkatalogen gjør det enklere for Shopify Plus-forhandlere å oppdage og gjennomgå kvalitetssikrede app-partnere som løser en rekke unike handels utfordringer. I tillegg låser app-sertifiseringsprogrammet til Shopify Plus opp en kraftig distribusjonskanal for app-partnere samtidig som de gir forhandlerne en sømløs integreringsopplevelse.

Som en del av programmet mottar sertifiserte app-partnere i Shopify Plus mottar flere fordeler, deriblant:

• status som en sertifisert app-partner i Shopify Plus
  • en oppføring i appkatalogen til Shopify Plus
  • en dedikert og strategisk samarbeidsleder
  • tilgang til utviklerstøtte
  • tilgang til en privat Facebook-gruppe for Shopify Plus