Søk på Shopify Plus' app-sertifiseringsprogram

Når du har bekreftet at du oppfyller alle sertifiseringskravene for app-sertifiseringsprogrammet for Shopify Plus, er du klar til å søke:

Når du har søkt vil teamet for Shopify Plus' app-sertifiseringsprogram gå gjennom søknaden din. På grunn av det store antallet programsøknader Shopify mottar vil teamet for Shopify Plus' app-sertifiseringsprogram bare ta kontakt hvis og når appen din oppfyller kvalifiseringskravene for programmet. Hvis du oppfyller kravene, er det partnerskapsteamets beslutning hvorvidt du blir betinget godtatt for videre vurdering.

Takk for din tålmodighet og forståelse, og vi ser frem til å ønske deg velkommen i Shopify Plus' app-sertifiseringsprogrammet!