Vanlige spørsmål - Oppdateringer i vår API-lisens, vilkår for bruk og partnerprogramavtale

Den 2. desember 2020 sendte Shopify en e-post for å varsle om nye oppdateringer som er på vei i API-lisensen og Vilkår for brukAPI-vilkår») og vår PartnerprogramavtalePPA»). Disse endringene påvirker Shopify-partnere, utviklere og forhandlere som skaper apper eller på annen måte samhandler med Shopify-API-er.

Disse oppdaterte vilkårene trer i kraft den 1. januar 2021.

Nedenfor er noen vanlige spørsmål knyttet til disse endringene, og hvordan de påvirker forhandlere og utviklere.

Hvorfor introduserer Shopify nye vilkår for PPA og API?

Vi oppdaterer API-lisensen, vilkår for bruk og partnerprogramavtalen for å tydeliggjøre hvordan apper skal bygges og distribueres på plattformen vår for å øke sikkerheten for våre forhandlere og deres data, og for å beskytte integriteten til Shopify-plattformen.

Vil de tilpassede eller private appene i butikken min slutte å fungere den 1. januar 2021?

Nei. Det er imidlertid viktig at forhandlere bare lar utviklere de kjenner og stoler på levere tilpassede og private apper til butikkene deres, og at forhandlere er klar over hvilke data disse utviklerne vil ha tilgang til. Finn ut mer om egendefinerte og private apper.

Jeg er en Shopify Plus-forhandler med flere butikker og bruker tilpassede apper og/eller private apper i disse butikkene. Kan jeg fortsatt bruke de samme egendefinerte og private appene på tvers av alle butikkene?

Ja. Du kan bruke en privat eller tilpasset app på tvers av flere butikker i samme organisasjon. Flere butikker som drives under én forhandlerkonto anses som én enkelt forhandlerorganisasjon, og dette begrepet gjelder for forhandlere på organisasjonsnivå.

Jeg har en tilpasset app jeg ønsker å tilby til flere forhandlere. Hva gjør jeg?

For å gjøre appen din tilgjengelig for flere forhandlere, kan du sende den inn til Shopify App Store. Hvis appen din godkjennes vil den bli en offentlig app, som gjøres tilgjengelig for mer enn én million forhandlere.

Hva om jeg har en privat app som jeg allerede selger til flere forhandlere?

Hvis appen din distribueres til flere forhandlere, vil den bli ansett som en offentlig app av Shopify, og være underlagt våre krav til offentlige apper.

Vi forstår at konvertering fra en privat app til en offentlig app i noen tilfeller kan kreve betydelig innsats. Vårt mål er å jobbe med partnere for å hjelpe dem med migreringen slik at de nye vilkårene oppfylles.

Hva er en tilkoblingsapp?

Tilkoblingsapper er apper som primært fungerer for å dele forhandlerdata med en tredjepart.

Vil tilkoblingsappene jeg bruker slutte å fungere?

Nei. Disse appene vil ikke slutte å fungere når endringene trer i kraft. Partnere som har tilkoblingsapper kan jobbe direkte med partnerskapsteamet om de neste stegene. Hvis du ikke har hørt fra oss enda, trenger du ikke å gjøre noe på dette tidspunktet.

Hva gjør jeg dersom appen min potensielt kan vurderes som en tilkoblingsapp, eller hvis jeg planlegger å bygge en?

Hvis primærfunksjonen til din eksisterende app er å dele data med en tredjepart og den påvirkes av endringen, har du allerede hørt fra partnerskapsteamet vårt om de neste stegene. Hvis du ikke har hørt fra oss, trenger du ikke å gjøre noe på dette tidspunktet.

Hvis du planlegger å lansere en ny tilkoblingsapp etter 1. januar 2021 trenger du godkjenning fra Shopify, og du vil være underlagt ytterligere retningslinjer som er utviklet for å beskytte forhandlernes data. Du kan finne mer informasjon om søknadsprosessen over nyttår.

Hvordan kan jeg bygge en kasseapp eller -opplevelse på en tillatt og sikker måte?

For å opprettholde en trygg handleopplevelse for våre forhandlere og kunder, kan ikke utviklere omgå Shopifys kasseplattform. Utviklere kan imidlertid bygge opplevelser på toppen av kassen ved å bruke Abonnementer-API-et og apputvidelsen Produktabonnementer. Vi vil fortsette investeringene i kasseplattformen vår, og skape flere muligheter for utviklere til å bygge opplevelser på toppen av Shopify-kassen.

Jeg er en forhandler som for øyeblikket bruker en alternativ betalingsmåte, som kryptovaluta. Kan jeg fortsatt akseptere betalinger på denne måten etter 1. januar?

Ja. Hvis du bruker en alternativ betalingsleverandør som er oppført på Betalingsleverandører-siden i Shopify-administrator, er leverandøren godkjent av Shopify, og du kan fortsette å akseptere betalinger med denne betalingsmåten.

Hva om noen app eller partner driver på en måte som ikke oppfyller de nye vilkårene etter 1. januar 2021?

Partnere som ikke følger vilkårene er underlagt tiltak fra Shopifys partneretterfølgelsesteam.