Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy er et nettbasert opplærings- og sertifiseringsprogram som kun tilbys til Shopify-partnere. Programmet omfatter kurs som hjelper samarbeidspartnere med å utvikle virksomheten sin på Shopify på mange ulike måter:

• Utvikle ferdighetene dine: Finn ut mer om hvordan du utvikler virksomheten for Shopify-plattformen, og oppdag taktikker for å forbedre forretningsstrategien din.
  • Tilby flere tjenester: Oppdag måter å dra nytte av nye forretningsmuligheter, og hjelp små og store forhandlere med å utvikle virksomheten sin.
  • Opplæring av nye ansatte: Bruk programmet til å lære opp nye medarbeidere som blir med i et byrå som samarbeider med Shopify.

Det legges stadig til nye kurs, studieveiledninger og sertifiseringseksamener i pensumet til Shopify Partner Academy. For å finne ut mer om programmet, kan du se vår offentlige landingsside eller logge inn på instrumentbordet for partnere for å få tilgang til opplæringsinnholdet.

Få tilgang Shopify Partner Academy nå

Pensum for Shopify Partner Academy

Læreplanen i Shopify partner Academy fokuserer på to temaer:

• Grunnleggende innføring i bruk av produkter: Kunnskap om Shopify-plattformen og de ulike tjenestene
  • Grunnleggende innføring i forretningsvirksomhet: Kunnskap som kreves for å lykkes som Shopify-partner

Denne serien består av 11 kurs som hjelper partnere med å forstå hvordan Shopify-plattformen fungerer, og hvordan man som Shopify-partner bygger en virksomhet. Den omfatter også to grunnleggende sertifiseringseksamener for å hjelpe partnere til å måle kunnskapen sine og bevise kompetansen deres. Programmet kan også brukes til å introdusere nye partnere til Shopify eller for å trene opp ansatte og sørge for et grunnleggende kunnskapsnivå innen partnerorganisasjoner.

Få tilgang til et kurs i Shopify Partner Academy

Slik får du tilgang til et kurs:

1. Fra partnerinstrumentbordet går du til Ressurser > Partner Academy.
  2. Partner Academy-siden klikker du på Vis alle kurs.
  3. Klikk på Start ved siden av det kurset du vil ha tilgang til.

Etter at du har startet et kurs, lagres fremgangen din. Du kan når som helst slutte å jobbe med kurset og gjenoppta det senere ved å følge stegene over.

Ta en sertifiseringseksamen hos Shopify Partner Academy

Slik tar du en sertifiseringseksamen:

1. Fra partnerinstrumentbordet går du til Ressurser > Partner Academy.
  2. I tilgjengelige sertifiseringer-seksjonen klikker du på Start eksamen ved siden av eksamenen du vil ta.

Når du har bestått en eksamen, vises den i sertifiseringer-delen på Partner Academy-siden. For å finne ut mer om sertifiseringseksamener, kan du se Hva er kravene for å bestå en eksamen?

Vanlige spørsmål

• Hvem kan få tilgang til Shopify Partner Academy?
  • Hvilke emner dekker kursene og eksamenene?
  • Hvor lang tid tar det å fullføre treningsprogrammet?
  • Hva er kravene for å bestå en eksamen?

Hvem kan få tilgang til Shopify Partner Academy?

Shopify Partner Academy er til deg som har en partnerkonto, enten du er en apputvikler, samarbeidsmarkedsfører eller Shopify Plus-partner. Du kan logge inn eller registrere deg som Shopify-partner for å få tilgang til programmet.

Hvilke emner dekker kursene og eksamenene?

Kursemnene deles inn i to temaer: produkt og forretning. Grunnleggende eksamener er fokusert på generell kunnskap om produkt- og forretningspensum, mens de avanserte eksamenene bekrefter at du har grundig kjennskap til et bestemt tema.

Grunnleggende produkt

• Grunnleggende om Shopify
  • Design og grunnleggende prinsipper
  • Grunnleggende om utvikling
  • Grunnleggende om butikkdrift
  • Grunnleggende om Shopify Plus

Grunnleggende forretningskompetanse

• Grunnleggende om Shopify-partnerprogrammet
  • Grunnleggende om salg
  • Grunnleggende om markedsføring
  • Grunnleggende om prosjektledelse
  • Grunnleggende om inntekt og prising
  • Grunnleggende samarbeidsmarkedsføring

Vi har begynt med å lansere grunnleggende kurs og eksamener, og vil legge til avansert materiale i de kommende månedene.

Hvor lang tid tar det å fullføre treningsprogrammet?

Du kan velge hvilke kurs og eksamener du vil ta, og du kan fullføre dem i ditt eget tempo. Hvert enkelt kurs tar omtrent 30 minutter å fullføre. Du trenger ikke å følge en bestemt sekvens når du fullfører kursene og eksamenene. Erfarne partnere kan velge å hoppe direkte til eksamenene for å måle kompetansen sin.

Hva er kravene for å bestå en eksamen?

Du kan få tilgang til eksamen på Partner Academy-siden i instrumentbordet for partnere.

Eksamener krever ingen kursforutsetninger, og koster heller ingenting. Etter du har tatt en eksamen, kan du ta den igjen en rekke ganger. Når du består en eksamen, vil du se sertifiseringen i instrumentbordet for partnere.