Over het Affiliate-programma

Het Shopify Affiliate Program is bedoeld voor ondernemers, docenten, influencers, makers van inhoud en anderen die Shopify aanbevelen bij hun doelgroep. Deelname aan het programma is gratis en het biedt affiliates de mogelijkheid om extra inkomsten te verkrijgen via commissie voor doorverwezen Shopify-merchants. Affiliates kunnen gemiddeld $ 58 verdienen voor elke gebruiker die zich met je unieke affiliate-link aanmeldt voor een betaald abonnement en $ 2000 voor elke Shopify Plus-doorverwijzing. Om je inkomsten te maximaliseren, krijgt iedereen die door je wordt doorverwezen, ondersteuning bij het overstappen van een proefabonnement naar een betaald abonnement.

Word een affiliate

Nu aanmelden

Zat het antwoord dat je zocht er niet bij? Wij zijn er om je te helpen.

Neem contact op met Shopify-ondersteuning