Shopify Education Partner-programma

Het Shopify Education Partner-programma ondersteunt door partners geproduceerde cursussen van hoge kwaliteit die merchants leren hoe ze hun bedrijf kunnen starten of laten groeien. Als je Education Partner wordt, kun je nieuwe merchants doorverwijzen naar Shopify en je mogelijkheden om inkomsten te genereren via het Shopify Partner-programma vergroten.

De voordelen van het Shopify Education Partner-programma

Inkomsten- en promotiemogelijkheden:

• exclusieve toegang tot hogere uitbetalingen;
  • exclusieve toegang tot promoties om aan je doelgroep aan te bieden.

Geef je autoriteit meer gewicht:

• Je geloofwaardigheid als Shopify-productexpert te vergroten
  • Laat je cursus opvallen tussen de vele andere cursussen in de e-commerce.
  • Overtuig je studenten ervan dat je cursus de best mogelijke leerervaring biedt.
  • Krijg een bijzondere vermelding op onze Shopify Education Partner-vermeldingenpagina.

Samenwerking en marketing:

• Krijg exclusieve toegang tot campagnes en initiatieven die het conversiepercentage van je referrals ondersteunen.
  • Ontvang de officiële Shopify Education Partner-badge voor gebruik in je cursusmarketing.
  • Ontvang een Education Partner-specifieke landingspagina en verhoog je conversie door je referrals kennis te laten maken met Shopify met een gepersonaliseerde e-mail na aanmelding.
  • Ontvang advies van ons affiliate-team over best practices voor het samenstellen van cursussen, promotiestrategieën en meer.

Door jouw succesvolle deelname aan het Education Partner-programma, kun je worden uitgenodigd voor ons Shopify Commerce Coach-programma.

Vereisten voor Shopify Education Partners

Elke Shopify-affiliate heeft de mogelijkheid Education Partner te worden. Referralprestaties zijn belangrijk wanneer je een Education Partner wilt worden. We geven ook voorrang aan kandidaten in prioriteitsregio's van wie de cursussen voldoen aan onze permanente kwaliteitsnormen en deze overtreffen, en die een positieve uitstraling hebben op Shopify.

Eerste vereisten

• Je hebt in de afgelopen 12 maanden minimaal 50 merchants (betalende klanten) doorverwezen naar Shopify.
  • Je cursus gebruikt geen affiliate-links om andere e-commerceplatforms te promoten.
  • Je cursus, en de eventuele marketingpromotie van je cursus, vermeldt duidelijk dat je een partner van Shopify bent.
  • Alle beweringen over en in je cursus zijn waar, nauwkeurig en verifieerbaar met contactgegevens. Het kan zijn dat je gevraagd wordt je winkelhandle te geven ter verificatie van eventuele prestatieclaims, zoals winkelverkoopvolume.
  • Je cursus voldoet aan onze leverings- en contentcriteria voor de cursus.

Criteria voor aanbieden van cursus en gebruikerservaring

• De gebruikerservaring voor zowel online als offline cursussen moet een logische flow volgen.
  • Gegevens van studenten en betalingen moeten veilig zijn.
  • De cursus wordt door jou gehost, via een eigen mediakanaal of via een activiteit waarbij je persoonlijk aanwezig bent.
  • De marketing van je cursus past bij de leerresultaten van je cursus.
  • Studenten komen geen vergrendelde of gated inhoud tegen nadat ze toegang hebben gekocht. Alle inhoud die je cursus zou bevatten, moet aan de student worden geleverd.
  • De audio- en videokwaliteit van de cursus is professioneel en heeft een positieve uitstraling op het merk Shopify.
  • Je hebt een duidelijk geformuleerd en billijk terugbetalingsbeleid.
  • Contactgegevens voor klantenondersteuning zijn gemakkelijk te vinden voor cursisten die vragen hebben.
  • Je cursus of workshop is redelijk geprijsd en weerspiegelt de kwaliteit van het materiaal en de duur van de cursus of workshop.

Criteria voor cursusinhoud

• Je cursus bevat een duidelijke en tijdige oproep voor aanmelding bij Shopify door cursisten naar je affiliate-link te leiden. Bijvoorbeeld: "Word Shopify-merchant", gevolgd door "Meld je hier aan".
  • Leerdoelen en -resultaten van de cursus zijn duidelijk omschreven in het cursusoverzicht.
  • Content van de cursus schetst realistische verwachtingen voor cursisten en de uitdagingen van het realiseren van een succesvolle handelsonderneming. Uitlatingen die impliceren dat je snel rijk kunt worden, zijn absoluut niet toegestaan.
  • Over het Shopify-product wordt zorgvuldig gesproken en de content is in lijn met het Shopify-merk. De cursus moet een duidelijke voorstelling bevatten van de functies van het platform, relevante praktische toepassingen voor de doelgroep en onderscheidende marktkenmerken.
  • Alle statistieken die worden vermeld, moeten juist en actueel zijn en van de juiste bronvermeldingen voorzien zijn.

Een Shopify Education Partner worden

Ga als volgt te werk om een Shopify Education Partner te worden:

1. Bevestig dat je voldoet aan de vereisten voor Education Partner.

2. Dien je aanvraag in ter beoordeling.

3. Als je aanvraag is goedgekeurd, controleert het Shopify-affiliateteam of de content van je cursus voldoet aan de criteria voor levering van de cursus, de gebruikerservaring en cursuscontent die op deze pagina worden beschreven.

4. Als je content aan onze kwaliteitsnormen voldoet, word je officieel uitgenodigd voor het programma.

Je krijgt de gebruiksvoorwaarden van het Shopify Education Partner-programma en informatie over hoe je je toelating kunt behouden.

Je toelating tot het programma behouden

Wanneer je wordt geaccepteerd in het Education Partner-programma, is je status een jaar geldig, zolang je aan de volgende voorwaarden blijft voldoen.

Prestaties en samenwerking

• In elke periode van 12 maanden blijf je minstens 50 merchants (betalende klanten) naar Shopify doorverwijzen.
  • Je gaat actief om met het Shopify-affiliateteam en communiceert het hele jaar door via e-mailcorrespondentie.

Tweejaarlijks evaluatieproces en Education Partner-badge

Wanneer je in het programma wordt geaccepteerd, ontvang je de geverifieerde Shopify Education Partner-badge (met een geldigheidsdatum) die is ontworpen ter ondersteuning van ons tweejaarlijkse verlengingsproces.

Het tweejaarlijkse verlengingsproces omvat de volgende cursusevaluaties gedurende het jaar:

• 6 maanden na de eerste goedkeuring: je voert een zelfgestuurde evaluatie uit naar de content van je cursus.
  • 12 maanden na de eerste goedkeuring: het Shopify-affiliateteam voert een jaarlijkse evaluatie van je content uit.

Na 12 maanden zullen we naast de evaluatie van de content ook een prestatiebeoordeling uitvoeren om te bepalen of je het volgende jaar weer in aanmerking komt. Het Shopify-affiliateteam kan je eventueel bij de jaarlijkse evaluatie cursusupdates geven die binnen 30 dagen in de cursus moeten worden ingepast.

Als je niet aan de jaarlijkse prestatieverwachtingen voldoet of als je de gevraagde updates niet binnen de opgegeven termijn voltooit, dan kan je status van Education Partner worden beëindigd.