Een beschikbaarheidscontrole voor rembours aan uw thema toevoegen

Je kunt je klanten op een product- of winkelwagenpagina laten controleren of hun postcode in aanmerking komt voor Cash on Delivery-betalingen door een beschikbaarheidscontrolefragment toe te voegen aan je thema.

Een beschikbaarheidscontrolefragment maken

Als u een Cash on Delivery-beschikbaarheidscontrole wilt toevoegen, moet je je Shopify-thema aanpassen.

1. Zoek de map Fragmenten en klik erop om deze te openen.

2. Klik op de link Een nieuw fragment toevoegen.

3. Geef het fragment de titel cod-checker.

4. Klik op Fragment maken.

5. Ga in een nieuw browsertabblad naar https://cod.shopifyapps.com/postal_code_checker.liquid.

6. Kopieer alle inhoud op die pagina (CMD + C voor Mac-gebruikers en CTRL + C voor Windows-gebruikers).

7. Plak in de beheerder alle gekopieerde inhoud in het fragment cod-checker (CMD + V voor Mac-gebruikers en CTRL + V voor Windows-gebruikers).

8. Sla uw wijzigingen op.

Het beschikbaarheidscontrolefragment toevoegen aan een product- of winkelwagenpagina

1. Zoek product.liquid of cart.liquid in de map Sjablonen en klik erop.

2. Plak de volgende regel waar u het controleformulier wilt plaatsen:

{% include 'cod-checker' %}
  1. Sla je wijzigingen op. De beschikbaarheidscontrole is nu beschikbaar voor je product- of winkelpagina.

De demowinkel bezoeken

Ga naar de demowinkel om de Cash on Delivery-beschikbaarheidscontrole in actie te zien.