Bulk Account Inviter

U kunt de app Bulk Account Inviter gebruiken om uw klanten uit te nodigen om hun accounts voor uw online winkel te activeren. Deze app is handig wanneer u klantaccounts van een ander platform of uit een andere Shopify-winkel hebt geïmporteerd.

Stappen:

1. Maak een klantengroep met alle klanten die u wilt uitnodigen. Zie klantgroepen aanmaken voor meer informatie.

2. Ga vanuit de Shopify-beheerder naar Apps en open de app Bulk Account Inviter.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Klantgroep de groep met klanten die u wilt uitnodigen.

4. Klik op E-mail maken. Uw uitnodigingen worden gegenereerd op basis van uw sjabloon voor melding van account uitnodigen. Als u het onderwerp of de inhoud van deze e-mails wilt wijzigen, bewerkt u de velden Onderwerp en Aangepast bericht.

5. Kies een e-mailadres uit de vervolgkeuzelijst E-mail. Dit is het e-mailadres dat uw klanten zien wanneer ze de uitnodiging ontvangen.

6. Klik op Controleren en vervolgens op E-mail verzenden.

De e-mailuitnodigingen worden verzonden. Afhankelijk van het aantal klanten dat u uitnodigt, kan het even duren voordat alle uitnodigingen zijn verzonden.