Bulk Account Inviter

Je kunt de app Bulk Account Inviter gebruiken om uw klanten uit te nodigen om hun accounts voor uw online winkel te activeren. Deze app is handig wanneer u klantaccounts van een ander platform of uit een andere Shopify-winkel hebt geïmporteerd.

Voordat u begint

U moet een klantgroep hebben met de klanten die u wilt uitnodigen. Zie Klantgroepen maken voor meer informatie.

Klanten uitnodigen om accounts te maken

Je kunt als volgt klanten uitnodigen om accounts te maken voor je online winkel:

1. Open in de Shopify-beheerder de app Bulk Account Inviter.

2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Klantgroep de groep met klanten die u wilt uitnodigen.

3. Klik op E-mail maken:

Schermafbeelding van het dialoogvenster E-mail opstellen.
    uw uitnodigingen worden standaard gegenereerd op basis van uw sjabloon voor meldingen voor een accountuitnodiging. Als u het onderwerp of bericht van deze uitnodigingen wilt wijzigen, bewerkt u de velden Onderwerp en Bericht.

4. Kies een e-mailadres uit de vervolgkeuzelijst E-mail. Dit is het e-mailadres dat uw klanten zien wanneer ze de uitnodiging ontvangen.

5. Klik op Controleren en vervolgens op E-mail verzenden.

De e-mailuitnodigingen worden verzonden. Afhankelijk van het aantal klanten dat u uitnodigt, kan het even duren voordat alle uitnodigingen zijn verzonden.