Bulk Account Inviter

U kunt de app Bulk Account Inviter gebruiken om uw klanten uit te nodigen om hun accounts voor uw online winkel te activeren. Deze app is handig wanneer u klantaccounts van een ander platform of uit een andere Shopify-winkel heeft geïmporteerd.

Het SPF-record van Shopify aan uw domeinhost toevoegen (alleen aangepaste domeinen)

Shopify gebruikt SPF (Sender Policy Framework) om het e-mail adres te verifiëren dat u gebruikt voor de automatische e-mailberichten die uw klanten ontvangen, bekend als uw e-mail adres voor klanten. Dit voorkomt dat meldingen worden gemarkeerd als spam. Hiermee wordt ook de via Shopify-opmerking uit de afzendergegevens verwijderd en wordt uw e-mail adres voor klanten in plaats van no-reply@shopify.com in het veld afzender weergegeven.

Stappen:

1. Meld je aan bij je domeinhostingaccount.

2. Zoek het TXT record van uw domein op. Vaak staat dit naast het CNAME record en het MX record.

3. Voeg de volgende SPF-record toe aan uw TXT-record:v=spf1 include:shops.shopify.com ~all

4. Sla uw wijzigingen op.

Klanten in bulk uitnodigen

U kunt klanten in bulk uitnodigen door e-mails naar een volledige klantengroep te sturen. Zie klantgroepen makenvoor meer informatie over het maken van deze groepen. Wanneer u deze aangepaste groepen hebt gemaakt, voert u de volgende stappen uit om uw doelklanten uit te nodigen.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps en open de app Bulk Account Inviter.

2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Klantgroep de groep met klanten die u wilt uitnodigen.

3. Klik op E-mail maken. Uw uitnodigingen worden gegenereerd op basis van uw sjabloon voor melding van account uitnodigen. Als u het onderwerp of de inhoud van deze e-mails wilt wijzigen, bewerkt u de velden Onderwerp en Aangepast bericht.

4. Kies een e-mailadres uit de vervolgkeuzelijst E-mail. Dit is het e-mailadres dat uw klanten zien wanneer ze de uitnodiging ontvangen.

5. Klik op Controleren en vervolgens op E-mail verzenden.

De e-mailuitnodigingen worden verzonden. Afhankelijk van het aantal klanten dat u uitnodigt, kan het even duren voordat alle uitnodigingen zijn verzonden.