Liquid-ondersteuning in Flow

Ontwikkelaars die ervaring hebben met Shopify Liquid kunnen Liquid toevoegen aan tekstvelden in acties. Als u niet bekend bent met Shopify Liquid, gebruikt u het venster Sjabloonvariabelen toevoegen om Liquid aan uw berichten toe te voegen.

Flow ondersteunt het grootste deel van Shopify Liquid, maar er zijn enkele uitzonderingen, die hier worden beschreven.

Voorwaardelijke tags en iteratietags

U kunt variabele Liquid-tags handmatig toevoegen aan uw workflowberichten. Gebruik deze tags om meer informatie in uw berichten op te nemen.

U kunt bijvoorbeeld een for loop-object gebruiken om iteratief door een lijst met objecten te gaan, zoals orderregels voor een bestelling. Met deze tags kunt u berichten maken die details bevatten, zoals productnaam, SKU, prijs en hoeveelheid voor elke orderregel in een bestelling, en voorkomen dat uw ontvangers deze informatie moeten opzoeken in uw Shopify-beheercentrum.

Flow ondersteunt alle voorwaardelijke Shopify Liquid-tags (die de flow regelen):

Flow ondersteunt ook alle Shopify Liquid-iteratietags:

Filters

Flow ondersteunt de volgende Shopify Liquid-filters:

Filters die Shopify Liquid ondersteunen in flow
Filternaam Filtertype
abs Math
append String
capitalize String
ceil Math
concat Array
date Additional
default Additional
divided_by Math
downcase String
escape String
eerste Array
floor Math
join Array
last Array
lstrip String
kaart Array
minus Math
modulo Math
newline_to_br String
plus Math
prepend String
remove String
remove_first String
replace String
replace_first String
reverse Array
round Math
rstrip String
grootte Array
slice String
sorteren Array
split String
strip String
strip_html String
strip_newlines String
times Math
truncate String
truncatewords String
uniq Array
upcase String
url_encode String

Voorbeelden

Bekijk voorbeeldenvan berichten en opmerkingen waarin Liquid wordt gebruikt.