Launchpad-evenementen maken

Maak een evenement voor het plannen van uitverkopen, productreleases en voorraadaanvullingen.

Voordat u begint

Voordat u een evenement maakt, moet u zorgen dat u bekend bent met de Launchpad-richtlijnen:

Maak een evenement

Open de Launchpad-app vanuit je Shopify-beheerder door te klikken op Apps en vervolgens op Launchpad.

Stappen:

1. Klik in de Launchpad-app op Evenement maken.

2. Voer een titel voor het evenement in.

3. Voer een begindatum en -tijd in. Als u geen begindatum en -tijd opgeeft wanneer u het evenement opslaat, wordt dat opgeslagen als concept.

4. Optioneel. Kies één of meer van de volgende opties:

Evenementopties
Optie Actie
Productreleases toevoegen tijdens het evenement Selecteer Publiceer producten in je verkoopkanalen en klik op Beheren. Schermafbeelding van de optie Publiceer producten in je verkoopkanalen
Voorraad toevoegen aan huidige of eerdere niet-beschikbare producten tijdens het evenement Selecteer Publiceer producten in je verkoopkanalen en klik op Producten toevoegen. Schermafbeelding van de optie Publiceer producten in je verkoopkanalen
Enkele van uw producten of collecties aanbieden tegen korting of uitverkoopprijzen Selecteer Kortingen toepassen op je producten en collecties en klik op Producten toevoegen of Collecties toevoegen. Schermafbeelding van de optie Kortingen toepassen op uw producten en collecties
Het evenement automatisch laten eindigen op een specifieke datum en tijd Selecteer Einddatum instellen en volg de instructies. Als u geen einddatum opgeeft, moet u het evenement handmatig beëindigen door op de pagina Dashboard te klikken op Beëindig evenement. Elk evenement kan op deze manier worden gestopt, ook als er een einddatum is ingesteld.
Een ander thema gebruiken Selecteer Schakel thema-omschakeling in en volg de instructies.
Specifieke Shopify-scripts uitvoeren Selecteer Scripts voor regelitems inschakelen of Verzendscripts inschakelen en volg de instructies.
Captcha-uitdagingen inschakelen voor bij het afrekenen Selecteer Captcha inschakelen.
Uw winkel vergrendelen vóór het evenement Selecteer de pagina Wachtwoord inschakelen en volg de instructies.
  1. Klik op Opslaan.

Als u een begindatum en -tijd hebt ingevoerd, wordt uw evenement gepland voor uitvoering op die datum en dat tijdstip. Anders wordt uw evenement opgeslagen als een concept.