Evenementen beëindigen

Je kunt elk evenement, zelfs een evenement met een geplande afloop, handmatig stoppen vanuit het Launchpad-dashboard.

Wanneer u een evenement maakt, kunt u de einddatum en -tijd voor het evenement plannen. Als u een einde voor je evenement plant, wordt dit automatisch beëindigd op de gekozen datum en tijd. Als u geen einde plant, kunt u het evenement handmatig stoppen.

Stappen:

1. Open de pagina Evenement in de Launchpad-app.

1. Klik in de Shopify-beheerder op Launchpad.
    2. Klik op het evenement om het te openen.
  2. Klik op Evenement beëindigen en klik vervolgens op OK.

Schermafbeelding van de knop Evenement beëindigen.

Uw winkel keert terug naar de staat waarin deze zich bevond vóór het evenement, met de volgende uitzonderingen:

• Als door je evenement producten zijn gepubliceerd, blijven deze producten gepubliceerd.

• Voorraden worden niet aangepast nadat het evenement is afgelopen.

• Als u ervoor hebt gekozen om een ander thema te gebruiken tijdens het evenement, hebt u ook een thema moeten kiezen dat u wilt gebruiken als het evenement is afgelopen. Dit laatste thema wordt toegepast op je winkel zodra het evenement is afgelopen.

• Als u ervoor hebt gekozen om specifieke scripts van Shopify te gebruiken tijdens het evenement, hebt u ook scripts moeten kiezen die u wilt gebruiken als het evenement is afgelopen. Deze scripts worden toegepast op uw winkel zodra het evenement is beëindigd.

Zie Wijzigingen die vóór, tijdens en na een evenement plaatsvinden om meer te weten te komen over de veranderingen die zich tijdens een evenement voordoen.

Gerelateerde evenementen