Evenementen beëindigen

Je kunt elk evenement, zelfs een evenement met een geplande afloop, handmatig stoppen vanuit het Launchpad-dashboard.

Wanneer je een evenement maakt, kun je de einddatum en -tijd voor het evenement plannen. Als je een einde voor je evenement plant, wordt dit automatisch beëindigd op de gekozen datum en tijd. Als je geen einde plant, kun je het evenement handmatig stoppen.

Stappen:

1. Open de pagina Evenement in de Launchpad-app.

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Launchpad.
    2. Klik op het evenement om het te openen.
  2. Klik op Evenement beëindigen en klik vervolgens op OK.

Schermafbeelding van de knop Evenement beëindigen.

Je winkel keert terug naar de staat waarin deze zich bevond vóór het evenement, met de volgende uitzonderingen:

• Als door je evenement producten zijn gepubliceerd, blijven deze producten gepubliceerd.

• Voorraden worden niet aangepast nadat het evenement is afgelopen.

• Als je ervoor hebt gekozen om een ander thema te gebruiken tijdens het evenement, heb je ook een thema moeten kiezen dat je wilt gebruiken als het evenement is afgelopen. Dit laatste thema wordt toegepast op je winkel zodra het evenement is afgelopen.

• Als je ervoor hebt gekozen om specifieke scripts van Shopify te gebruiken tijdens het evenement, heb je ook scripts moeten kiezen die je wilt gebruiken als het evenement is afgelopen. Deze scripts worden toegepast op je winkel zodra het evenement is beëindigd.

Raadpleeg wijzigingen die vóór, tijdens en na een evenement plaatsvinden voor meer informatie over de wijzigingen die optreden tijdens een evenement.

Gerelateerde evenementen