Order Printer

Je kunt de Order Printer-app van Shopify gebruiken om aangepaste facturen, etiketten, kwitanties, pakbonnen en andere documenten af te drukken. Bijvoorbeeld:

• John heeft een kledingwinkel. Telkens wanneer hij een bestelling in zijn winkel afhandelt, gebruikt hij de Order Printer-app om een pakbon te printen voor in het pakket.
  • Sameera is eigenaar van een winkel die op maat gemaakte houten meubels verkoopt. Wanneer ze een bestelling voor een op maat gemaakt meubelstuk krijgt, gebruikt ze de Order Printer-app om een factuur af te drukken om naar de klant te sturen.

U kunt sjablonen van Order Printer aanpassen met behulp van HTML, CSS en Liquid-code. Shopify Design Gurus kan helpen met kleine aanpassingen, maar grotere aanpassingen moeten worden gedaan door een ervaren ontwerper.