Productbeoordelingen

U kunt de Product Reviews-app gebruiken om een functie voor klantbeoordelingen aan uw producten toe te voegen. Zo kunnen uw klanten met uw bedrijf en met elkaar contact hebben, waarmee u de verkoop stimuleert.

De app Product Reviews ondersteunt microdata van Google (soms ook 'rich snippets' of gestructureerde gegevens genoemd). De app voegt automatisch een gemiddelde beoordelingsscore toe die wordt weergegeven in uw zoekresultaten op Google. Hierdoor kunt u verkeer uit organische zoekopdrachten vergroten:

In deze sectie:

• De app gebruiken Voeg snel en eenvoudig beoordelingen aan je website toe met behulp van de Product Reviews-app.
  • Recensies importeren en exporteren Informatie over het importeren en exporteren van beoordelingen met de app Product Reviews.
  • Recensies beheren De recensies beheren die u in uw winkel ontvangt.
  • Aanpassen Het uiterlijk van uw beoordelingen en beoordelingsformulier aanpassen.
  • Geavanceerd aanpassen Het uiterlijk van je beoordelingen en beoordelingsformulier aanpassen met geavanceerdere CSS.