Productbeoordelingen

Je kunt de Product Reviews-app gebruiken om een functie voor klantbeoordelingen aan je producten toe te voegen. Zo kunnen je klanten met je bedrijf en met elkaar contact hebben, waarmee je de verkoop stimuleert.

De app Product Reviews ondersteunt microdata van Google (soms ook 'rich snippets' of gestructureerde gegevens genoemd). De app voegt automatisch een gemiddelde beoordelingsscore toe die wordt weergegeven in je zoekresultaten op Google. Hierdoor kun je verkeer uit organische zoekopdrachten vergroten:

In deze sectie:

• De app gebruiken Voeg snel en eenvoudig beoordelingen aan je website toe met behulp van de Product Reviews-app.
  • Recensies importeren en exporteren Informatie over het importeren en exporteren van beoordelingen met de app Product Reviews.
  • Recensies beheren De recensies beheren die je in je winkel ontvangt.
  • Aanpassen De look-and-feel van je beoordelingen en beoordelingsformulier aanpassen.
  • Geavanceerd aanpassen De look-and-feel van je beoordelingen en beoordelingsformulier aanpassen met geavanceerdere CSS.