Productbeoordelingen aanpassen

Je kunt het uiterlijk van de productbeoordelingsformulieren en beoordelingsscorebadges van uw winkel aanpassen op de pagina Instellingen van de app Product Reviews.

De kleur van sterpictogrammen wijzigen

De kleur van de sterpictogrammen wijzigen die in productbeoordelingen worden weergegeven:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps > Productrecensies.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het gedeelte Kleur van het sterpictogram op Aangepaste kleur.

4. Klik op de kleurenstaal die naast Pictogramkleur wordt weergegeven.

5. Kies een kleur met behulp van de kleurkiezer of plak een hexadecimale kleur in het veld.

6. Klik op Opslaan.

Randen, scheidingslijnen en opvulling aanpassen

Je kunt de kleur van de randen en scheidingslijnen aanpassen, evenals de hoeveelheid opvulling rond de lijst met beoordelingen.

De kleur van randen of scheidingslijnen wijzigen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps > Productrecensies.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het gedeelte Opmaak van beoordelingenlijst op de kleurenstaal naast Randkleur of Scheidingslijnkleur.

4. Kies een kleur met behulp van de kleurkiezer of plak een hexadecimale kleur in het veld.

5. Klik op Opslaan.

De opvulling van de beoordelingenlijst wijzigen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps > Productrecensies.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer in het gedeelte Opmaak van beoordelingenlijst de gewenste hoeveelheid opvulling (in pixels) in het veld Opvulling. Als u de buitenste rand volledig wilt verwijderen, voert u 0 in.

4. Klik op Opslaan.

De beoordelingenlijst of het beoordelingsformulier weergeven of verbergen

Met Product Reviews kunt u de lijst met beoordelingen standaard weergeven of verbergen.

De beoordelingen weergeven of verbergen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps > Productrecensies.

2. Klik op Instellingen.

3. Schakel in het gedeelte Opmaak van beoordelingenlijst het selectievakje naast Beoordelingen weergeven bij laden in of uit.

4. Klik op Opslaan.

Formuliertekst aanpassen

De meeste tekst die Product Reviews voor uw thema weergeeft, is aanpasbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld productbeoordelingen vertalen naar een specifieke taal die overeenkomt met de rest van uw online winkel.

Tekst aanpassen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps > Productrecensies.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer in de gedeelten Tekst voor beoordelingenlijst of Tekst voor beoordelingsformulier de tekst in die u aan de klant wilt weergeven.

4. Klik op Opslaan.

Formuliervelden verplicht, optioneel of verborgen maken

Je kunt instellen of de velden Naam, E-mail en Locatie als vereist, optioneel of verborgen worden weergegeven wanneer de klant een beoordeling indient.

De beschikbare opties zijn:

• Vereist: dit veld moet worden ingevuld om een beoordeling te kunnen indienen.
  • Optioneel: dit veld kan leeg worden gelaten of worden ingediend met een waarde.
  • Verborgen: dit veld wordt niet weergegeven.

Wijzigen hoe formuliervelden worden weergegeven:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Apps > Productrecensies.

2. Klik op Instellingen.

3. Selecteer in het gedeelte Tekst beoordelingsformulier een Type voor het veld Naam auteur, E-mailadres auteur of Locatie auteur. Elk van deze velden kan worden ingesteld als vereist, optioneel of verborgen:

Type voor formuliervelden selecteren