Shopify-app

Met de Shopify-app kunt u uw winkel beheren vanaf uw iPhone of Android-apparaat. Download de app en log in bij uw Shopify-account om aan de slag te gaan.

OS-vereisten voor de Shopify-app

De Shopify-app werkt op Android-apparaten en iOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod touch. De Shopify-app ondersteunt de volgende OS-versies:

• iOS - versie 9.0 of hoger
  • Android: versie 5 of nieuwer

De Shopify-app installeren

Download en installeer de Shopify-app die is ontworpen voor het besturingssysteem van je apparaat of computer:

Vanuit de Shopify-app kunt u zien hoe de winkel presteert, bestellingen beheren en de catalogus bijwerken. Via meldingen wordt u geïnformeerd over een nieuwe bestelling of wanneer iemand u noemt in een opmerking op de tijdlijn. Je kunt vanuit de app zelfs betalingen vastleggen en bestellingen vervullen.