Shopify-app

Met de Shopify-app kun je je winkel beheren vanaf je iPhone of Android-apparaat. Download de app en log in bij je Shopify-account om aan de slag te gaan.

OS-vereisten voor de Shopify-app

De Shopify-app werkt op Android-apparaten en iOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod touch. De Shopify-app ondersteunt de volgende OS-versies:

• iOS - versie 9.0 of hoger
  • Android: versie 5 of nieuwer

De Shopify-app installeren

Download en installeer de Shopify-app die is ontworpen voor het besturingssysteem van je apparaat of computer:

Vanuit de Shopify-app kun je zien hoe de winkel presteert, bestellingen beheren en het assortiment bijwerken. Via meldingen word je geïnformeerd over een nieuwe bestelling of wanneer iemand je noemt in een opmerking op de tijdlijn. Je kunt vanuit de app zelfs betalingen vastleggen en bestellingen vervullen.