De Shopify-app gebruiken voor iPhone en Android

Nadat u de Shopify-app hebt geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden bij uw account en uw winkel beheren vanaf uw mobiele apparaat. Als u wilt weten hoe u een taak uitvoert in de Shopify-app, zoekt u de taak in het Helpcentrum van Shopify en selecteert u iPhone of Android.

Geef uw medewerkers de beste ervaring door ervoor te zorgen dat ze over de benodigde machtigingen beschikken en dat uw software up-to-date is.

Als u in het Shopify Helpcentrum een taak kunt uitvoeren vanaf uw mobiele apparaat met de Shopify-app, kunt u instructies voor iPhone of Android selecteren met behulp van knoppen op de pagina.

Pagina's waarop elke sectie van toepassing is op iPhone en Android, hebben bovenaan grote knoppen waarmee u de inhoud voor de hele pagina kunt wijzigen:

Shopify-app - knoppen op paginaniveau

Pagina's waarop slechts een paar secties van toepassing zijn op iPhone en Android, hebben overal kleinere knoppen waarmee alleen de inhoud voor die sectie wordt gewijzigd:

Shopify-app - knoppen op sectieniveau

Personeelsrechten voor de Shopify-app

Uw personeelsleden kunnen inloggen bij de Shopify-app met hun eigen Shopify-inloggegevens. Als een personeelslid beperkte machtigingen heeft, kan hij of zij alleen de gedeeltes in de Shopify-app zien waar hij of zij een machtiging voor heeft. Als ze bijvoorbeeld geen machtigingen hebben om de pagina Start weer te geven in de Shopify-beheerder, dan wordt de knop Start niet weergegeven in de Shopify-app.

Om het scherm Bestellingen te zien, heeft uw personeel meer nodig dan alleen toestemming om te pagina Bestellingen in de Shopify-beheerder te openen. Personeel heeft de volgende rechten nodig om het scherm Bestelingen te zien:

• Bestellingen
  • Producten
  • Klanten.

Medewerkers die deze rechten in de Shopify-beheerder niet hebben, kunnen het scherm Bestellingen niet zien wanneer ze zich aanmelden bij de Shopify-app.

Mobiele software up-to-date houden

De taal van de Shopify-app wijzigen

De mobiele Shopify-app gebruikt de voorkeurstaal van uw apparaat. De volgende talen worden door de Shopify-app ondersteund:

• Engels
  • Frans
  • Braziliaans Portugees
  • Duits
  • Italiaans
  • Spaans

U kunt de voorkeurstaal wijzigen in de instellingen van uw apparaat.