Stocky

Stocky by Shopify is een voorraadbeheer-app die in Shopify POS Pro-abonnementen zit. Met Stocky beheer je je voorraad: je houdt voorraadniveaus bij, voorspelt hoeveel voorraad je nodig hebt en stelt voor welke producten moeten worden besteld. Je stelt je voorraadniveaus bij door te inventariseren en voorraadverplaatsingen aan te maken.

Stocky is beschikbaar voor winkels die Point of Sale hebben geactiveerd voor hun winkel en Shopify POS Pro gebruiken voor minstens één locatie. Je kunt je abonnement upgraden om Shopify POS Pro toe te voegen en vervolgens Stocky te installeren vanuit de Shopify App Store.

Als je Point of Sale niet in je winkel hebt geactiveerd, kun je voor je producten voorraadtracking gebruiken in het Shopify-beheercentrum.