Onlinebetaalomgeving upgraden

U kunt de onlinebetaalomgeving aanpassen om uw merk uit te breiden, berichten te wijzigen, aanbiedingen te presenteren en andere verbeteringen aan te brengen in de manier waarop uw klanten in de betaalomgeving kunnen werken. Om ervoor te zorgen dat uw aanpassingen compatibel zijn met de voortdurende wijzigingen die door Shopify worden aangebracht, moet u uw betaalomgeving regelmatig bijwerken.

Ter voorbereiding op deze upgrade moet u het volgende doen:

1. Bekijk een voorbeeld van de nieuwe betaalomgeving en test de omgeving zoals klanten die ervaren. Afhankelijk van de aanpassingen die u aan uw kassa heeft aangebracht, moet u wellicht uw bestand checkout.liquid wijzigen, voordat u kunt bijwerken.
  2. Zodra u tevreden bent met uw wijzigingen, moet u de winkel upgraden om de nieuwe Shopify-betaalomgeving te gebruiken.

Voorbeeld van betaalomgeving bekijken en testen op fouten

Het is belangrijk dat u een voorbeeld van de wijzigingen bekijkt voordat u een upgrade van uw winkel uitvoert om de nieuwe versie van de betaalomgeving te gebruiken.

Voorbeeld van betaalomgeving

Doe alsof u een klant bent en testbestellingen plaatst. Als er tijdens deze tests fouten optreden, betekent dit dat sommige van uw aanpassingen in de betaalomgeving conflicteren met andere verbeteringen in de nieuwe versie. Als dit het geval is, moet u het bestand checkout.liquid wijzigen, voordat u gaat upgraden.

Fouten oplossen

Stappen:

1. Vanuit Shopify-beheerder, ga naar Online winkel > Thema's.
  2. Klik op acties en klik vervolgens op dupliceren.
  3. Zoek via Meer thema's het gedupliceerde thema en klik vervolgens op Acties > Code bewerken. Breng de gewenste wijzigingen aan en test deze met behulp van deze dubbele en niet-gepubliceerde versie van uw thema.
  1. Open het checkout.liquid -bestand.

2. Bekijk een voorbeeld van het checkout.liquid -bestand van uw gedupliceerde thema met behulp van de nieuwe Shopify-betaalomgeving:

1. Ga naar uw Shopify-beheerder Checkout upgrade-pagina, klik Voorbeeld van Afrekenen, en kies vervolgens voor het gedupliceerde thema.
    2. Voltooi enkele testbestellingen in het voorbeeld.

Als er fouten optreden of als u iets opvalt met betrekking tot hoe de betaalpagina eruitziet, moet u het bestand checkout.liquid bewerken om dit op te lossen.

Upgraden naar de nieuwe Shopify-betaalomgeving

Het upgraden van uw betaalomgeving is een proces in twee stappen, waarbij u de Shopify-betaalomgeving moet upgraden en het huidige, gepubliceerde thema moet vervangen door het duplicaat dat uw wijzigingen bevat.

Voer de upgrade uit op een rustiger moment van de dag (zoals 's ochtends vroeg,' s avonds laat of in het weekend) om mogelijke verstoringen tot een minimum te beperken.

Stappen:

1. Klik op de pagina Afrekenen upgraden op Afrekenen upgraden (deze knop vindt u onderaan de pagina).

2. Als u fouten bent tegengekomen toen u voor het eerst u thema bekeek, controleer dan eerst of ze zijn opgelost (zie fouten oplossen hierboven). Publiceer vervolgens het bijgewerkte duplicaat thema:

1. Klik in Online winkel op Thema's.
    2. Zoek het duplicaat en klik op Actie > Publiceren.

De betaalomgeving wordt bijgewerkt en het duplicaatthema is nu het huidige thema.

Wat is er nieuw in de Shopify-betaalomgeving

De nieuwe versie van de Shopify-betaalomgeving bevat de volgende wijzigingen en nieuwe functies:

• Korting Liquid-variabelen
  • Aankomst op Desktop
  • Bestelling aan het bijwerken
  • Toegankelijkheidsverbeteringen
  • Opvulling verwijderd
  • Weergave betaalmethode
  • Tijdelijke aanduidingen verwijderen
  • Opgeslagen weergave klantadres
  • 3D veilige authenticatie
  • Aanvullende Google Analytics-veldwijzigingen in het JavaScript
  • CSS-wijzigingen
  • Foutmeldingen

Korting Liquid-variabelen

Verschillende nieuwe Liquid-variabelen met betrekking tot de weergave van kortingen zijn ingevoerd tijdens het afrekenproces. Deze wijzigingen helpen om automatische en op een script gebaseerde kortingen weer te geven op een manier die logisch is voor uw klanten.

Tabel met nieuwe Liquid-variabelen
Variabele Definitie
afrekenen. cart_level_discount_applications Retourneert een matrix van eventuele kortingstoepassingen voor de winkelwagen voor het afrekenen.
line_item. discount_allocations Retourneert een lijst met alle kortingstoewijzingen met het kortingsbedrag en de verwijzing naar de voorgaande kortingsapplicatie. line_item.discount_allocationsis beschikbaar op regelitems in winkelwagens, afrekenen, bestellingen en concept bestellingen.
line_item. final_line_price Retourneert de gecombineerde prijs van alle artikelen in het regelitem. Dit is gelijk aan line_item.final_price vermenigvuldigd met line_item.quantity .
line_item. final_price Retourneert de prijs van het regelartikel, inclusief alle kortingsbedragen op regelniveau.
line_item. line_level_discount_allocations Retourneert een lijst met lijnspecifieke kortingstoewijzingen met het kortingsbedrag en de verwijzing naar de bovenliggende toepassing van de korting. line_item.line_level_discount_allocations is beschikbaar voor regelitems in winkelwagentjes, kassa's, bestellingen en conceptbestelling.
line_item.total_discount Retourneert het totale bedrag van alle kortingen die zijn toegepast op het regelartikel. Dit kenmerk heeft alleen een waarde als u de Script Editor -app gebruikt.

Aankomst op Desktop

Een specifiek telefoonnummerveld is toegevoegd aan de bestelstatus pagina. Klanten worden gevraagd om een mobiel nummer in te voeren om verzendingsupdates per SMS te ontvangen. Deze berichten bevatten ook een link naar de Bezorg-app.

Afbeelding met de optie om een telefoonnummer van aankomst in te voeren voor het traceren van bestellingen

Bestelling aan het bijwerken

Wanneer orderbewerking beschikbaar wordt gemaakt voor Shopify Plus-merchants, kunt u aanvullende openstaande betalingen voor bewerkte bestellingen vastleggen met behulp van de Shopify-kassa. Er zijn een aantal wijzigingen aan de betaalpagina om ervoor te zorgen dat deze naar verwachting functioneert:

• De klant kan hun contactgegevens, verzendadres of verzendmethode niet wijzigen.
  • Extra regelitems die het totaal van de bestelling en het al betaalde bedrag aangeven.
  • De knop aankoop voltooien wordt naar afrekenen veranderd om te betalen. Totaal aantal verandert in te te betalen bedrag.
  • In plaats van de broodkruimelgegevens die laten zien waar de klant zich bevindt in het afrekenproces, ziet de klant een inklapbare banner met extra informatie over de bestelling: - Het aanvullende betalingsbedrag.
    • Producten die u aan de bestelling heeft toegevoegd of verwijderd.
    • Het bestelnummer.

Afbeelding waarop de betaalpagina wordt weergegeven wanneer extra betalingen nodig zijn

Deze wijzigingen worden alleen van kracht wanneer een bestelling wordt bewerkt en vereist een extra betaling van uw klant.

Als uw afrekeningsaanpassingen de broodkruimel gebruiken om de huidige stap van het afrekenen te identificeren, moet u in plaats daarvan het Shopify.Checkout.step -object gebruiken. Raadpleeg stap-identificatie voor meer informatie.

Toegankelijkheidsverbeteringen

Er zijn verschillende wijzigingen aangebracht in de betaalpagina, zodat u kunt voldoen aan de toegankelijkheidsstandaarden van de webwinkel. Hierdoor kunt u gemakkelijker navigeren naar het afrekenproces voor klanten die toegankelijkheidstechnologie gebruiken, zoals schermlezers.

• Broodkruimels zijn nu verpakt in een nav -element in alle afrekeingsstappen. Het aria-current -attribuut is naar het li -element van het span -element verplaatst.
  • Samenvattingen van bestellingen bevinden zich nu in een aside -element.
  • Het veld-ID van de kortingscode voor mobiele klanten is gewijzigd van checkout_reduction_code naar checkout_reduction_code_mobile in alle kassa stappen.
  • Toegankelijkheidsattributen zijn toegevoegd aan de kaart voor de bedankt -en Bestel status pagina's. De kaart heeft nu role=region en aria-label met het verzendadres.
  • step en step__section wrapper-divs is toegevoegd aan de Bestel status, niet op voorraad en bedankt pagina's.
  • Er zijn semantische HTML5-elementen geïntroduceerd in het afrekenproces en role attributen zijn bijgewerkt. - Het besteloverzicht bevindt zich nu in een aside -element.
    • De div voor .main__header is nu een header-element met role=banner.
    • De div-code voor .main__content is nu een hoofdelement met role=main.
    • De div-code voor .main__footer is nu een voettekstelement met role=contentinfo.
    • De div voor banner is nu een header met role=banner.

Opvulling verwijderd

Op de Bestel status, niet op voorraaden bedankt-pagina's is witruimte verwijderd tussen de naam en het bestelnummer van de winkel. Deze extra opvulling is verwijderd uit de sectie div.section.section--page-title.

Weergave betaalmethode

Het totaalbedrag van een bestelling wordt nu weergegeven aan klanten op de bestelstatus pagina in het gedeelte betaalmethode.

Afbeelding van Bestelstatus pagina met totaal bestelbedrag

Tijdelijke aanduidingen verwijderen

De velden tijdelijke aanduidingen en e-mail adres of telefoonnummer zijn verwijderd uit de taalopties in uw thema-instellingen. Eventueel kunnende benodigde wijzigingen worden aangebracht in de velden e-mailadres en e-mail adres of telefoon label. Om toegang te krijgen tot deze velden, gaat u naar de online winkel > Thema's en klikt u vervolgens op acties > talen bewerken > kassa en systeem.

Opgeslagen weergave klantadres

De manier waarop opgeslagen adressen worden weergegeven tijdens het afrekenen van aangemelde klanten is gewijzigd.

Afbeelding waarin een lijst met opgeslagen adressen wordt weergegeven

Adresopties worden weergegeven in de volgende volgorde:

1. Het standaard opgeslagen adres.
  2. Het meest recentelijk toegevoegde adres, van de nieuwste tot oudste.
  3. De optie om een nieuw adres te gebruiken.

In het vervolgkeuzemenu worden maximaal vijf adressen weergegeven.

3D veilige authenticatie

3D Secure-technologie biedt een extra laag van beveiliging die klanten moeten voltooien voordat ze hun aankoop kunnen voltooien, en diensten zoals Verified by Visa, Mastercard Identity check of AMEX SafeKey. Tijdens het afrekenen kunnen sommige klanten worden omgeleid naar de portal van hun bank voor extra verificatie. Zie PSD2 en sterke klant verificatievoor meer informatie.

Ondernemers in de Europese economische ruimte (EER) kunnen Kardinaal gebruiken om 3D Secure checkouts aan te bieden. Zie 3D Secure met kardinaal voor meer informatie.

De beslissing over het afrekenen van een aanvullende verificatie wordt bepaald door de Bank en kan niet worden beheerd via de Shopify-beheerder. U hoeft deze wijziging niet in te schakelen.

Aanvullende Google Analytics-veldwijzigingen in het JavaScript

JavaScript is toegevoegd aan de extra JavaScript -sectie van Google Analytics in uw Shopify-beheerder bij online winkel > Voorkeuren worden toegevoegd aan de kassa als een niet-zichtbaar IFRAME. Dit heeft geen invloed op het JavaScript dat wordt gebruikt voor analysedoeleinden, maar voorkomt dat er andere wijzigingen worden aangebracht bij het afrekenen. Als u om andere redenen aangepaste JavaScript aan uw betaalpagina wilt toevoegen, voegt u het direct toe aan het checkout.liquid -bestand.

CSS-wijzigingen

heading-* en text-container CSS-klassen zijn toegevoegd aan alle kassa stappen.

Foutmeldingen

Er is een fout-banner toegevoegd die klanten informeert wanneer hun gekozen betaalmethode voor Express Checkout niet beschikbaar is. Deze banner verschijnt bovenaan de stap contact gegevens van het afrekenen.

Afbeelding

De fout banner die klanten informeert dat een vorig verzendtarief niet meer geldig is, is verplaatst. Deze banner wordt nu direct boven de beschikbare verzendopties weergegeven.

Afbeelding