Onlinebetaalomgeving upgraden

Je kunt de onlinebetaalomgeving aanpassen om je merk uit te breiden, berichten te wijzigen, aanbiedingen te presenteren en andere verbeteringen aan te brengen in de manier waarop je klanten in de betaalomgeving kunnen werken. Om ervoor te zorgen dat je aanpassingen compatibel zijn met de voortdurende wijzigingen die door Shopify worden aangebracht, moet je je betaalomgeving regelmatig bijwerken.

Ter voorbereiding op deze upgrade moet je het volgende doen:

1. Bekijk een voorbeeld van de nieuwe betaalomgeving en test de omgeving zoals klanten die ervaren. Afhankelijk van de aanpassingen die je aan je kassa hebt aangebracht, moet je wellicht je bestand checkout.liquid wijzigen, voordat je kunt bijwerken.
  2. Zodra je tevreden bent met je wijzigingen, moet je de winkel upgraden om de nieuwe Shopify-betaalomgeving te gebruiken.

Voorbeeld van betaalomgeving bekijken en testen op fouten

Het is belangrijk dat je een voorbeeld van de wijzigingen bekijkt voordat je een upgrade van je winkel uitvoert om de nieuwe versie van de betaalomgeving te gebruiken.

Voorbeeld van betaalomgeving

Doe alsof je een klant bent en testbestellingen plaatst. Als er tijdens deze tests fouten optreden, betekent dit dat sommige van je aanpassingen in de betaalomgeving conflicteren met andere verbeteringen in de nieuwe versie. Wijzig het bestand checkout.liquid voordat je gaat upgraden als dit het geval is.

Fouten oplossen

Stappen:

1. Vanuit Shopify-beheercentrum, ga naar Online winkel > Thema's.
  2. Klik op acties en klik vervolgens op dupliceren.
  3. Zoek via Meer thema's het gedupliceerde thema en klik vervolgens op Acties > Code bewerken. Breng de gewenste wijzigingen aan en test deze met behulp van deze dubbele en niet-gepubliceerde versie van je thema.
  1. Open het checkout.liquid -bestand.

2. Bekijk een voorbeeld van het checkout.liquid -bestand van je gedupliceerde thema met behulp van de nieuwe Shopify-betaalomgeving:

1. Ga naar je Shopify-beheercentrum Checkout upgrade-pagina, klik Voorbeeld van Afrekenen, en kies vervolgens voor het gedupliceerde thema.
    2. Voltooi enkele testbestellingen in het voorbeeld.

Als er fouten optreden of als je iets opvalt met betrekking tot hoe de betaalpagina eruitziet, moet je het bestand checkout.liquid bewerken om dit op te lossen.

Upgraden naar de nieuwe Shopify-betaalomgeving

Het upgraden van je betaalomgeving is een proces in twee stappen, waarbij je de Shopify-betaalomgeving moet upgraden en het huidige, gepubliceerde thema moet vervangen door het duplicaat dat je wijzigingen bevat.

Voer de upgrade uit op een rustiger moment van de dag (zoals 's ochtends vroeg,' s avonds laat of in het weekend) om mogelijke verstoringen tot een minimum te beperken.

Stappen:

1. Klik op de pagina Afrekenen upgraden op Afrekenen upgraden (deze knop is onderaan de pagina te vinden).

2. Als je fouten bent tegengekomen toen je voor het eerst je thema bekeek, controleer dan eerst of ze zijn opgelost (zie fouten oplossen hierboven). Publiceer vervolgens het bijgewerkte duplicaat thema:

1. Klik in Online winkel op Thema's.
    2. Zoek het duplicaat en klik op Actie > Publiceren.

De betaalomgeving wordt bijgewerkt en het duplicaatthema is nu het huidige thema.

Wat is er nieuw in de Shopify-betaalomgeving

De nieuwe versie van de Shopify-betaalomgeving bevat de volgende wijzigingen en nieuwe functies:

• Korting Liquid-variabelen
  • Aanmelden voor Shop
  • Bestelling aan het bijwerken
  • Toegankelijkheidsverbeteringen
  • Opvulling verwijderd
  • Weergave betaalmethode
  • Tijdelijke aanduidingen verwijderen
  • Opgeslagen weergave klantadres
  • 3D veilige authenticatie
  • Aanvullende Google Analytics-veldwijzigingen in het JavaScript
  • CSS-wijzigingen
  • Foutmeldingen

Korting Liquid-variabelen

Verschillende nieuwe Liquid-variabelen met betrekking tot de weergave van kortingen zijn ingevoerd tijdens het afrekenproces. Deze wijzigingen helpen om automatische en op een script gebaseerde kortingen weer te geven op een manier die logisch is voor je klanten.

Tabel met nieuwe Liquid-variabelen
Variabele Definitie
afrekenen. cart_level_discount_applications Retourneert een matrix van eventuele kortingstoepassingen voor de winkelwagen voor het afrekenen.
line_item. discount_allocations Retourneert een lijst met alle kortingstoewijzingen met het kortingsbedrag en de verwijzing naar de voorgaande kortingsapplicatie. line_item.discount_allocationsis beschikbaar op regelitems in winkelwagens, afrekenen, bestellingen en concept bestellingen.
line_item. final_line_price Retourneert de gecombineerde prijs van alle artikelen in het regelitem. Dit is gelijk aan line_item.final_price vermenigvuldigd met line_item.quantity .
line_item. final_price Retourneert de prijs van het regelartikel, inclusief alle kortingsbedragen op regelniveau.
line_item. line_level_discount_allocations Retourneert een lijst met lijnspecifieke kortingstoewijzingen met het kortingsbedrag en de verwijzing naar de bovenliggende toepassing van de korting. line_item.line_level_discount_allocations is beschikbaar voor regelitems in winkelwagentjes, kassa's, bestellingen en conceptbestelling.
line_item.total_discount Retourneert het totale bedrag van alle kortingen die zijn toegepast op het regelartikel. Dit kenmerk heeft alleen een waarde als je de Script Editor -app gebruikt.

Aanmelden voor Shop

Een specifiek telefoonnummerveld is toegevoegd aan de bestelstatus pagina. Klanten worden gevraagd om een mobiel nummer in te voeren om verzendingsupdates per sms te ontvangen. Deze berichten bevatten ook een link naar de Shop-app.

Bestelling aan het bijwerken

Wanneer orderbewerking beschikbaar wordt gemaakt voor Shopify Plus-merchants, kun je aanvullende openstaande betalingen voor bewerkte bestellingen vastleggen met behulp van de Shopify-kassa. Er zijn een aantal wijzigingen aan de betaalpagina om ervoor te zorgen dat deze naar verwachting functioneert:

• De klant kan hun contactgegevens, verzendadres of verzendmethode niet wijzigen.
  • Extra regelitems die het totaal van de bestelling en het al betaalde bedrag aangeven.
  • De knop aankoop voltooien wordt naar afrekenen veranderd om te betalen. Totaal aantal verandert in te te betalen bedrag.
  • In plaats van de broodkruimelgegevens die laten zien waar de klant zich bevindt in het afrekenproces, ziet de klant een inklapbare banner met extra informatie over de bestelling: - Het aanvullende betalingsbedrag.
    • Producten die je aan de bestelling hebt toegevoegd of verwijderd.
    • Het bestelnummer.

Afbeelding waarop de betaalpagina wordt weergegeven wanneer extra betalingen nodig zijn

Deze wijzigingen worden alleen van kracht wanneer een bestelling wordt bewerkt en vereist een extra betaling van je klant.

Als je afrekeningsaanpassingen de broodkruimel gebruiken om de huidige stap van het afrekenen te identificeren, moet je in plaats daarvan het Shopify.Checkout.step -object gebruiken. Raadpleeg stap-identificatie voor meer informatie.

Toegankelijkheidsverbeteringen

Er zijn verschillende wijzigingen aangebracht in de betaalpagina, zodat je kunt voldoen aan de toegankelijkheidsstandaarden van de webwinkel. Hierdoor kun je gemakkelijker navigeren naar het afrekenproces voor klanten die toegankelijkheidstechnologie gebruiken, zoals schermlezers.

• Broodkruimels zijn nu verpakt in een nav -element in alle afrekeingsstappen. Het aria-current -attribuut is naar het li -element van het span -element verplaatst.
  • Samenvattingen van bestellingen bevinden zich nu in een aside -element.
  • Het veld-ID van de kortingscode voor mobiele klanten is gewijzigd van checkout_reduction_code naar checkout_reduction_code_mobile in alle kassa stappen.
  • Toegankelijkheidsattributen zijn toegevoegd aan de kaart voor de bedankt -en Bestel status pagina's. De kaart heeft nu role=region en aria-label met het verzendadres.
  • step en step__section wrapper-divs is toegevoegd aan de Bestel status, niet op voorraad en bedankt pagina's.
  • Er zijn semantische HTML5-elementen geïntroduceerd in het afrekenproces en role attributen zijn bijgewerkt. - Het besteloverzicht bevindt zich nu in een aside -element.
    • De div voor .main__header is nu een header-element met role=banner.
    • De div-code voor .main__content is nu een hoofdelement met role=main.
    • De div-code voor .main__footer is nu een voettekstelement met role=contentinfo.
    • De div voor banner is nu een header met role=banner.

Opvulling verwijderd

Op de Bestel status, niet op voorraaden bedankt-pagina's is witruimte verwijderd tussen de naam en het bestelnummer van de winkel. Deze extra opvulling is verwijderd uit de sectie div.section.section--page-title.

Weergave betaalmethode

Het totaalbedrag van een bestelling wordt nu weergegeven aan klanten op de bestelstatus pagina in het gedeelte betaalmethode.

Afbeelding van Bestelstatus pagina met totaal bestelbedrag

Tijdelijke aanduidingen verwijderen

De velden tijdelijke aanduidingen en e-mail adres of telefoonnummer zijn verwijderd uit de taalopties in je thema-instellingen. Eventueel kunnende benodigde wijzigingen worden aangebracht in de velden e-mailadres en e-mail adres of telefoon label. Om toegang te krijgen tot deze velden, ga naar de online winkel > Thema's en klik vervolgens op acties > talen bewerken > kassa en systeem.

Opgeslagen weergave klantadres

De manier waarop opgeslagen adressen worden weergegeven tijdens het afrekenen van aangemelde klanten is gewijzigd.

Afbeelding waarin een lijst met opgeslagen adressen wordt weergegeven

Adresopties worden weergegeven in de volgende volgorde:

1. Het standaard opgeslagen adres.
  2. Het meest recentelijk toegevoegde adres, van de nieuwste tot oudste.
  3. De optie om een nieuw adres te gebruiken.

In het vervolgkeuzemenu worden maximaal vijf adressen weergegeven.

3D veilige authenticatie

3D Secure-technologie biedt een extra laag van beveiliging die klanten moeten voltooien voordat ze hun aankoop kunnen voltooien, en diensten zoals Verified by Visa, Mastercard Identity check of AMEX SafeKey. Tijdens het afrekenen kunnen sommige klanten worden omgeleid naar de portal van hun bank voor extra verificatie. Zie PSD2 en sterke klant verificatievoor meer informatie.

Merchants in de Europese economische ruimte (EER) kunnen Kardinaal gebruiken om 3D Secure checkouts aan te bieden. Zie 3D Secure met kardinaal voor meer informatie.

De beslissing over het afrekenen van een aanvullende verificatie wordt bepaald door de Bank en kan niet worden beheerd via het Shopify-beheercentrum. Je hoeft deze wijziging niet in te schakelen.

Aanvullende Google Analytics-veldwijzigingen in het JavaScript

JavaScript is toegevoegd aan de extra JavaScript -sectie van Google Analytics in je Shopify-beheercentrum bij online winkel > Voorkeuren worden toegevoegd aan de kassa als een niet-zichtbaar IFRAME. Dit heeft geen invloed op het JavaScript dat wordt gebruikt voor analysedoeleinden, maar voorkomt dat er andere wijzigingen worden aangebracht bij het afrekenen. Als je om andere redenen aangepaste JavaScript aan je betaalpagina wilt toevoegen, voeg je het direct toe aan het checkout.liquid -bestand.

CSS-wijzigingen

heading-* en text-container CSS-klassen zijn toegevoegd aan alle kassa stappen.

Foutmeldingen

Er is een fout-banner toegevoegd die klanten informeert wanneer hun gekozen betaalmethode voor Express Checkout niet beschikbaar is. Deze banner verschijnt bovenaan de stap contact gegevens van het afrekenen.

Afbeelding

De fout banner die klanten informeert dat een vorig verzendtarief niet meer geldig is, is verplaatst. Deze banner wordt nu direct boven de beschikbare verzendopties weergegeven.

Afbeelding