Klantaccounts in- of uitschakelen

Wanneer je klantaccounts inschakelt, slaat Shopify wachtwoordbeveiligde informatie op over de identiteit van de klant, evenals de bestelgeschiedenis en huidige bestelstatus. De gegevens van je klanten, zoals adresgegevens, worden tijdens de checkout vooraf ingevuld met de opgeslagen informatie. Om klantaccounts te gebruiken, heb je het Online Store-verkoopkanaal nodig.

Voorkeuren van klantaccounts instellen

Je kunt het maken van een klantaccount verplicht of optioneel maken of ze helemaal uitschakelen. Wanneer klanten een account maken, worden ze doorgestuurd naar een afzonderlijke pagina voor het maken van een account. Houd er rekening mee dat wanneer je klanten verplicht een account te maken voordat ze iets kunnen kopen dit kan leiden tot een lagere verkoop.

Om je klantaccountinstellingen te bewerken:

  1. Kies in de sectie Klantaccounts een optie voor een klantaccount:

  2. Klik op Opslaan om de instellingen voor een klantaccount te bevestigen.

Als klanten gedurende de checkout inloggen, kunnen ze een van de adressen selecteren die ze recentelijk hebben gebruikt. Je kunt ook het adres van de klant invoeren. Klanten kunnen niet de vijf adressen kiezen die ze willen opslaan.

Op je checkoutformulier staat ook de optie Deze gegevens opslaan voor de volgende keer. Als een klant tijdens de checkout Deze gegevens opslaan voor de volgende keer selecteert, slaat de browser van de klant de contactgegevens en bezorgadresgegevens op die ze voor je winkel hebben ingevoerd. De volgende keer dat klanten je checkout gebruiken, vult de browser automatisch de contactgegevens en bezorgadresgegevens in. Shopify slaat de opgeslagen gegevens van de klant niet op. De gegevens worden in de cache geplaatst door de browser van de klant. Na een jaar zorgt Shopify ervoor dat de browser de in cache geplaatste gegevens van de klant opschoont, tenzij de klant de cache eerder heeft gewist.

Klaar om te beginnen met verkopen met Shopify?

Probeer het gratis