Bulk Account Inviter

Je kunt de app Bulk Account Inviter gebruiken om je klanten uit te nodigen om hun accounts voor je onlinewinkel te activeren. Deze app is handig wanneer je klantaccounts van een ander platform of uit een andere Shopify-winkel hebt geïmporteerd.

CNAME-records toevoegen om de Shopify SPF- en DKIM-records te koppelen aan je domein van een externe partij

Je kunt ervoor zorgen dat je e-mailbericht je klant bereikt door je domein van een externe partij te koppelen aan de SPF- en DKIM-records van Shopify. Als de koppeling met deze records is gemaakt, worden je e-mailberichten aan je klanten niet als spam gemarkeerd, wordt de via Shopify-melding uit de afzendergegevens verwijderd en wordt er in het afzenderveld het e-mailadres van je klant weergegeven in plaats van no-reply@shopify.com.

Meer informatie over het koppelen van je domein van een externe partij aan de Shopify SPF- en DKIM-records.

Klanten in bulk uitnodigen

Je kunt klanten bulksgewijs uitnodigen door e-mailmeldingen naar een klantensegment te sturen.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Bulk Account Inviter.

2. Selecteer in de lijst met klantensegmenten het klantensegment dat je wilt uitnodigen.

3. Klik op E-mail maken.

4. Selecteer in lijst Van het e-mailadres dat je wilt gebruiken om de uitnodiging te verzenden. Dit is het e-mailadres dat aan je klanten wordt weergegeven.

5. Optioneel: werk het veld Onderwerp bij.

6. Typ een bericht voor je klanten in het veld Aangepast bericht. Als je dit veld leeg laat, wordt het standaardbericht naar de klant verzonden.

7. Klik op Controleren en vervolgens op E-mail verzenden.

De e-mailuitnodigingen worden verzonden. Afhankelijk van het aantal klanten dat je uitnodigt, kan het even duren voordat alle uitnodigingen zijn verzonden.